«Έκανα σeξ με τα παιδιά, δεν τα βίασα», είπε ο παιδεpαστής με το βανάκι

Advertisement
«Έκανα σeξ με τα παιδιά, δεν τα βίασα», είπε ο παιδεpαστής με το βανάκι
Advertisement

Κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ επέβαλε σε δεύτερο βαθμό το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 42χρονο απ’ το Περιστέρι που κατηγορείται για τον βιασμό δύο ανηλίκων και απόπειρα αποπλάνησης ακόμη ενός εφήβου.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά περί προτέρου εντίμου βίου, ειλικρινούς μεταμέλειας και καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, απ’ την πλευρά του κατηγορουμένου, που σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε 26 χρόνια κάθειρξη.

Ο εισαγγελέας ζήτησε την καταδίκη του κατηγορουμένου για την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου  με τον οποίο τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω να επιβιβάζεται στο βανάκι, αλλά και για τους βιασμούς μίας 14χρονης στο Περιστέρι και ενός 15χρονου στη Ναύπακτο, που αποκαλύφθηκαν μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως δεν είχε πρόθεση να αποπλανήσει τον 13χρονο και ότι η 14χρονη και ο 15χρονος συνευρέθησαν εpωτικά μαζί του με τη θέλησή τους.

«Όλα έγιναν με τη συναίνεση τους. Ζητάω συγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγγνώμη που έκανα σeξ με άτομα κάτω των 18 ετών αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος», είπε μεταξύ άλλων ο 42χρονος.

Πηγή:  news247.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα