Αρνί εθίζεται στο τσιγάρο και το προτιμάει ακόμα και από το φαγητό

Advertisement
Αρνί εθίζεται στο τσιγάρο και το προτιμάει ακόμα και από το φαγητό
Advertisement

Στις μέρες μας δεν είναι μυστικό πως το τσιγάρο είναι εξαιρετικά βλαπτικό για την υγεία, καθώς το λένε ακόμα και τα πακέτα με τον πλέον εύγλωττο τρόπο.

Μόνο που κανείς δεν έχει ενημερώσει αυτό το έρμο το αρνάκι στην Ινδία, το οποίο λατρεύει τον καπνό και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

Πέραν του σουρεάλ της υπόθεσης, ο εθισμός του αρνιού στη νικοτίνη είναι τέτοιος που αποστρέφει πια τη μουσούδα του από τα αγαπημένα του λαχανικά, προτιμώντας να καταναλώνει αποκλειστικά καπνό.

Οι κτηνοτρόφοι της Ινδίας χρησιμοποιούν τον καπνό στα αρνιά μια στο τόσο, καθώς έχουν δει πως καθαρίζει τον οργανισμό τους από παράσιτα και σκουλήκια. Με καπνό θεραπεύουν εξάλλου και πολλές παθήσεις των ζώων, μόνο που αυτό το αρνί έκανε το πράγμα επιστήμη.

Αρνί εθίζεται στο τσιγάρο και το προτιμάει ακόμα και από το φαγητό - Εικόνα 2

Καταβροχθίζει ακόμα και τσιγάρα με το φίλτρο τους, αν και δεν φταίει προφανώς αυτό. Μόνο που έτσι έχει γίνει τοπική διασημότητα και ο ιδιοκτήτης του το εκμεταλλεύεται αυτό όπως μπορεί. Δίνει συνεντεύξεις για το αρνί που γλείφει μανιωδώς τα άδεια πακέτα τσιγάρων και μασά τον καπνό σαν καουμπόης της Άγριας Δύσης.

Μόνο που το μασούλημα του καπνού είναι εξαιρετικά κακό για ένα ζώο, όπως είχε δείξει έρευνα του 2011 που μελέτησε τις επιπτώσεις της κατανάλωσης νικοτίνης τόσο σε ζώα όσο και ανθρώπους…

newsbeast.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα