ΖΩΔΙΑ

Άντρας Ιχθύς – Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει.

Άντρας Ιχθύς – Είναι πολύ συναισθηματικός και πάντα επιτρέπει στον εαυτό του να το δείχνει.
Advertisement

Είναι πολύ συναισθηματικός . Μπορεί να κοιμηθεί όμορφα το βράδυ και να έχει καλή διάθεση, και σε λιγότερο από λίγες ώρες στη δουλειά να είναι κακοδιάθετος. Δεν καταλαβαίνει εύκολα τα πράγματα αλλά ούτε το προσπαθεί.

Είναι άνθρωπος που σκέφτεται βαθιά, που τα πηγαίνει καλά στην εργασία του και που μπορεί να πετύχει πάρα πολλά πράγματα. Συνηθίζει να κοιτάει τα ελαττώματα των άλλων, αλλά δεν θα μιλήσει για αυτά. Έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει τη σκέψη των άλλων. Θυμάται πολύ καλά όλες τις άσχημες αλλά και τις καλές καταστάσεις που έχει βιώσει. Είναι τα πολύτιμα μυστικά του και θα τα κρατήσει για τον εαυτό του για πάντα. Δεν είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος ούτε τον ενδιαφέρει η θέση του στην κοινωνία.

Τα πλούτη δεν του τραβούν την προσοχή, καθώς δεν είναι άπληστος και πιστεύει πως τα χρήματα δεν κρατάνε για πολύ. Είναι απρόσεκτος όσον αφορά το μέλλον του. Δεν του αρέσει να έρχεται σε αντιπαραθέσεις, αλλά ακολουθεί τη ροή των πραγμάτων και κάνει τη ζωή του πιο εύκολη. Μερικές φορές του αρέσει να διαλέγει το εύκολο μονοπάτι, πράγμα που έχει ως αποτέλεσμα ασταθές μέλλον. Είναι ευγενικός και ελαφρώς τεμπέλης, αλλά πολύ γλυκός χαρακτήρας . Σιχαίνεται τους κανόνες και τις οριοθετήσεις. Είναι ευγενικός, αλλά όταν θυμώσει γίνεται πολύ επιθετικός. Του αρέσει να πιστεύει πως ζει σε έναν όμορφο κόσμο και περιτριγυρίζεται από καλούς ανθρώπους, έτσι αν βρεθεί σε ένα σκληρό κόσμο και όχι σε αυτό που φαντάζεται, προτιμά να ζει στον κόσμο του.

Η άλλη του γοητεία, είναι πως το χιούμορ του είναι το πραγματικό του όπλο. Μπορεί να πειράζει τους άλλους με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε κανείς να μην του κρατήσει κακία. Ακόμα και όταν είναι λυπημένος, έχει πάλι αυτό το αστείο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανείς να καταλάβει αν είναι θυμωμένος ή αν έχει πέσει σε κατάθλιψη . Του αρέσει να κρύβει αυτά που νιώθει και να βοηθά τους άλλους, ειδικά εκείνους που χρειάζονται ένα φίλο ή που είναι μόνοι τους. Μπορεί να γίνει ό, τι θελήσετε και να κάνει ό, τι του ζητήσετε. Έχει ίσες πιθανότητες να πετύχει ή να αποτύχει. Μπορεί να πετύχει αν το πάρει απόφαση, αλλά έχει την τάση να διοχετεύει την ενέργειά του σε άλλα σημαντικά πράγματα, έτσι χάνει πολλές και καλές ευκαιρίες. Μπορεί να είναι ευτυχισμένος με τον εαυτό του. Αυτό που πιστεύει πως έχει σημασία δεν είναι ο έpωτας, αλλά η σταθερότητα . Έχει αρκετή αγάπη και για τους άλλους. Είναι πολύ καλός ομιλητής, όπως και ακροατής. Όταν είναι μαζί σας, θέλει να είστε ευτυχισμένοι. Καταλαβαίνει τα συναισθήματά σας κατευθείαν.

Του αρέσει να ξεκουράζεται πολύ και μερικές φορές έχει την τάση να μένει μόνος. Αν σας ζητήσει να μείνει μόνος, μην τον ενοχλήσετε. Είναι ευαίσθητος, ήσυχος, ντροπαλός και πληγώνεται εύκολα. Μπορεί να νευριάσει, αλλά όταν ηρεμήσει, γίνεται ξανά αυτό το χαρούμενο άτομο. Δεν είναι ζηλιάρης ή κτητικός, και αν νιώσει ζήλεια, προσπαθεί να το κρύψει. Έχει πολλούς φίλους και από τα δύο φύλα, και νοιάζεται για όλους. Του αρέσει να έχει πολλούς φίλους, έτσι μην αρχίσετε τις ζήλιες αλλιώς θα τον χάσετε. Του αρέσουν τα όμορφα πράγματα, έτσι αν περάσει από δίπλα του μία όμορφη γυναίκα, είναι σίγουρο πως θα γυρίσει να την κοιτάξει, για αυτό μην του θυμώσετε. Όταν είναι μόνος ή αισθάνεται λυπημένος, δεν του αρέσει να δέχεται συμβουλές . Έτσι αν θέλετε να τον βοηθήσετε πραγματικά, ακούστε αυτά που έχει να πει.

 Άντρας Ιχθύς: επιδείξτε δημιουργικότητα

Τρελαίνεται όταν γνωρίζει μία δημιουργική γυναίκα. Καθώς εκτιμά την εναλλακτική μορφή τέχνης, η ποιότητα της συγκεκριμένης γυναίκας δεν θα του περάσει απαρατήρητη.

Άντρας Ιχθύς: αξιοπιστία

Είναι πολύ έξυπνος από τη φυση του, αλλά την ίδια στιγμή, απίστευτα συναισθηματικός. Χρειάζεται μία συντροφο που να μπορεί να τον καταλάβει σε βάθος. Ψάχνει για αξιοπιστία και σιγουριά σε μία σχέση.

Άντρας Ιχθύς: ισορροπημένη προσέγγιση

Απεχθάνεται τις γυναίκες που ζηλεύουν ή που είναι αλαζονικές από τη φύση τους. Του αρέσουν οι απλές και άμεσες γυναικες. Ψάχνει έναν σύντροφο ζωής με μία αρκετά ισορροπημένη προσωπικότητα.

Άντρας Ιχθύς: ρομαντισμός

Του αρέσουν τα παιχνίδια. Έλκεται από άτακτες γυναίκες που είναι αθεράπευτα ρομαντικές. Τρελαίνεται από το χαρακτηριστικό αυτό και ερωτεύεται αμέσως.

Αντρας Ιχθύς: σοβαρότητα

Του αρέσουν επίσης οι ήρεμες γυναίκες με σοβαρή συμπεριφορά. Η επιθετική συμπεριφορά σε μία γυναίκα τον απωθεί. Επίσης, μισεί την αναισθησία.

Άντρας Ιχθύς: κατανοηση

Καθώς του αρέσει η ωριμότητα, με τον ίδιο τρόπο ψάχνει για κατανόηση σε μία γυναίκα. Χρειάζεται κάποια που να μπορεί να βρίσκεται δίπλα του σε δύσκολους καιρούς. Χρειάζεται επιβεβαίωση από τη σύντροφό του ξανά και ξανά σε μία εpωτική σχέση.

Άντρας Ιχθύς: στοργή

Έλκεται από γυναίκες που δείχνουν τη στοργή τους ελεύθερα. Επειδή είναι αρκετά ευαίσθητος, ψάχνει το ίδιο χαρακτηριστικό και σε μία σύντροφο ζωής. Η ψεύτικη συμπεριφορά τον διώχνει μακριά.

Άντρας Ιχθύς: υπομονή

Συνήθως του αρέσουν οι γυναίκες που ξέρουν να κάνουν υπομονή. Απεχθάνεται τη γκρίνια στη σχέση. Επίσης μισεί όταν μία γυναίκα δεν μπορεί με τίποτα να διατηρήσει τη ψυχραιμία της. Του αρέσει η λογική συμπεριφορά σε κάθε κατάσταση. Ψάχνει το ίδιο και σε μία γυναίκα.

Άντρας Ιχθύς: εκφραστικότητα

Του αρέσουν οι γυναίκες που εκφράζονται χωρίς δισταγμό. Δεν του αρέσουν τα υλικά αγαθά, όπως είναι τα δώρα. Οποιαδήποτε μορφή έκφρασης τον κάνει ευτυχισμένο στη σχέση.

Άντρας Ιχθύς: φιλική προσέγγιση

Η φιλία είναι πολύ σημαντική για έναν άντρα ιχθύ. Θέλει και απαιτεί ειλικρίνεια σε μία σχέση. Οι υπερβολές και τα ψέματα, θα τον κάνουν να φύγει τρέχοντας.

Πηγή 1 – Πηγή 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement