Αγόpι 8 ετών που έζησε χρόνια ως άστεγο, ξεσπάει σε δάκρυα όταν αντικρίζει το πρώτο του κρεβάτι

Advertisement
Αγόpι 8 ετών που έζησε χρόνια ως άστεγο, ξεσπάει σε δάκρυα όταν αντικρίζει το πρώτο του κρεβάτι
Advertisement

Ένα μικρό αγόpι μόλις 8 χρονών, ο Daeyrs, μαζί με τη μητέρα του την Dionna ήταν άστεγοι για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους. Όλα συνέβησαν όταν η Dionna , που εργαζόταν ως ασκούμενη νοσοκόμα, έχασε ξαφνικά τη δουλειά της. Σα να μην έφτανε αυτό, λίγο καιρό αργότερα έχασε και το σπίτι τους γιατί δεν είχε χρήματα για το ενοίκιο.

Οι δυο τους, όλα αυτά τα χρόνια, αναγκάστηκαν να μείνουν σε διάφορα κρατικά καταλύματα για αστέγους, με μοναδικά έπιπλα μερικές καρέκλες, 2-3 κουβέρτες κι ένα φουσκωτό στρώμα στο πάτωμα, όπου κοιμόταν το μικρό αγόpι.

Τελικά το αγοpάκι και η μητέρα του κατάφεραν να λάβουν από το κράτος ένα σπίτι για να μείνουν. Η νέα τους στέγη βρισκόταν στο Μίτσιγκαν και το μόνο που ήθελε τώρα πια ο μικρός Daeyrs ήταν ένα εντελώς δικό του κρεβάτι. Αυτή του την επιθυμία την εξέφρασε τα περασμένα Χριστούγεννα στον Άγιο Βασίλη.

Αγόρι 8 ετών που έζησε χρόνια ως άστεγο, ξεσπάει σε δάκρυα όταν αντικρίζει το πρώτο του κρεβάτι - Εικόνα 2

Ένας κοινωνικός λειτουργός που χειριζόταν την υπόθεση της οικογένειας απευθύνθηκε στη φιλανθρωπική οργάνωση Humble Design, η οποία προσέφερε δωρεάν την επίπλωση για όλο το σπίτι. Διάλεξαν χρησιμοποιημένα έπιπλα σε άριστη κατάσταση και γέμισαν το σπίτι, βάζοντάς τα σε μια όμορφη διαρρύθμιση.

Αγόρι 8 ετών που έζησε χρόνια ως άστεγο, ξεσπάει σε δάκρυα όταν αντικρίζει το πρώτο του κρεβάτι - Εικόνα 3

Το αγόpι, έμεινε έκπληκτο όταν αντίκρισε το πλήρες επιπλωμένο και διακοσμημένο δωμάτιό του. Αμέσως ξέσπασε σε κλάματα μέσα στην αγκαλιά της μητέρας του! Ένα γεμάτο δωμάτιο με κρεβάτι, καρέκλες, μαξιλάρια και παιχνίδια. Η χριστουγεννιάτικη ευχή του πήρε σάρκα κι οστά και ήταν πια μπροστά στα μάτια του. Η έκφραση του προσώπου του τα λέει όλα.

Αγόρι 8 ετών που έζησε χρόνια ως άστεγο, ξεσπάει σε δάκρυα όταν αντικρίζει το πρώτο του κρεβάτι - Εικόνα 4

Το βίντεο που τραβήχτηκε με τον μικρό Daeyrs, αποτυπώνει την απόλυτη ευγνωμοσύνη δύο ανθρώπων για βασικά αγαθά, που συχνά οι περισσότεροι από εμάς τα θεωρούμε δεδομένα.

Η όλη κινητοποίηση για τη βοήθεια της μονογονεϊκής οικογένειας έγινε σε συνεργασία των κοινωνικών λειτουργών του κράτους, αλλά και μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης. Ο ιδρυτής της οργάνωσης αυτής ήταν ο Treger Strasberg του Humble Design, ο οποίος επέβλεπε την ανακαίνιση του σπιτιού των ονείρων του Daeyrs.

Αγόρι 8 ετών που έζησε χρόνια ως άστεγο, ξεσπάει σε δάκρυα όταν αντικρίζει το πρώτο του κρεβάτι - Εικόνα 5

Ο ίδιος δήλωσε: «Μπήκαν σε αυτό το σπίτι αλλά δεν είχαν έπιπλα και κοιμούνται στο πάτωμα. Βλέποντας πόσα πολλά σήμαιναν ένα κρεβάτι κι ένα δωμάτιο για τον Daeyrs, πραγματικά συνειδητοποίησα τι είναι στ’ αλήθεια σημαντικό στη ζωή και ένιωσα ευγνώμων για όλα όσα έχω.

Αγόρι 8 ετών που έζησε χρόνια ως άστεγο, ξεσπάει σε δάκρυα όταν αντικρίζει το πρώτο του κρεβάτι - Εικόνα 6

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα