Η 33χρονη Άννα διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι

Advertisement
Η 33χρονη Άννα διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι
Advertisement

Μπορεί σήμερα οι περισσότεροι να διακατέχονται από μια αισιοδοξία και χαρά αφού βρίσκονται με τους αγαπημένους τους ανθρώπους με τη νέα χρονιά να είναι πλεόν γεγονος. Ωστόσο δεν ισχύει για όλους το ίδιο. Και εγώ εχώ μάθει σε τέτοιες στιγμές να γυρνάω το βλέμμα σου σε συνανθρώπους μας. Σε εκείνους που παλεύουν για μια ανάσα. Και όχι σε αυτούς που δεν εχουν άλλες ανάσες απο το φαϊ και το πιώμα.

Η 33χρονη Άννα Καλώτη παλεύει καθημερινά με την επάρατo νόσο, που με νύχια και με δόντια προσπαθεί να την κερδίσει. Συγκεκριμένα έχει όγκο στον εγκέφαλο. Το έργο της γίνεται δυσκολότερο αφού είναι μητέρα ενός δεκάχρονου παιδιού και το οικονομικό βάρος είναι δυσβάσταχτο για την ίδια. Οι θεράποντες ιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά της στην Γερμανία ώστε να λάβει την κατάλληλη θεραπεία. Η ίδια κάνει έκκληση για βοήθεια μέσα από μια ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στα social media. Όσοι μπορείτε βοηθήστε την Άννα για να καταφέρει να νικήσει την αρρώστια της.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση: Η Άννα Καλώτη είναι 33 ετών και είναι μητέρα ενός 10χρονου παιδιού, πάσχει από εγκεφαλικό όγκο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ευμεγέθης, επεκτεινόμενος στην αριστερή γεφυροπαρεγκεφαλική γωνία, είναι στέρεα προσκολλημένος στα κρανιακά νεύρα, στο εγκεφαλικό στέλεχος (σημείο που περνούν όλα τα νεύρα του σώματος) και περιβάλλει την αριστερή και δεξιά σπονδυλική αρτηρία. Οι βλάβες, οι οποίες έχουν προκληθεί, είναι σπανιότατες και τα περιστατικά που είναι καταγεγραμμένα στη διεθνή ιατρική βιβλιογραφία είναι εξαιρετικά λίγα.

Λόγω των ιδιαίτερων αυτών ανατομικών συνθηκών η επέμβαση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί έγκαιρα, για να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος κινητικού προβλήματος και κατά συνέπεια η σωματική αναπηρία. Επίσης η ασφαλής και πλήρης αφαίρεση του όγκου, προυποθέτει ο χειρούργος να υποστηρίζεται από νευροφυσιολόγο, ειδικότητα που δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Επομένους για όλους αυτούς τους λόγους κρίνεται αναγκαία η άμεση μετάβασή της σε εξειδικευμένο νευροχειρουργικό κέντρο στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Σας ευχαριστούμε ολόψυχα και ευελπιστούμε στην υποστήριξη και την αγάπη σας, γιατί όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε.

Η 33χρονη Άννα διαγνώστηκε με καρκίνο στο κεφάλι - Εικόνα 1

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Καλώτη Άννα Τηλ. 694-1639320 Email: chris-anna@outlook.com.gr ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αριθμός Λογαριασμού: 5045-052061-727 IBAN: GR 1801720450005045052061727 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΑΛΩΤΗ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα