Ζωολογικοί κήποι στη Δανία ρίχνουν κατοικίδια για τροφή στα λιοντάρια

Advertisement
Ζωολογικοί κήποι στη Δανία ρίχνουν κατοικίδια για τροφή στα λιοντάρια
Advertisement

Όπως έγινε γνωστό από βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το κανάλι RT, δύο ζωολογικοί κήποι στη Δανία ζητούν από τους ανθρώπους να δωρίσουν τα κατοικίδια που δεν θέλουν πια, ώστε να ταΐσουν τα λιοντάρια και τις τίγρεις. Η Δανία, η οποία έχει προκαλέσει και προηγουμένως αντιδράσεις με ποικίλους ανορθόδοξους τρόπους θανάτωσης των ζώων, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρίχνοντας τα ανεπιθύμητα κατοικίδια ζώα ως ζωοτροφή για τα σαρκοφάγα.

 

Ζωολογικοί κήποι στη Δανία ρίχνουν κατοικίδια για τροφή στα λιοντάρια - Εικόνα 1

Ζωολογικοί κήποι στη Δανία ρίχνουν κατοικίδια για τροφή στα λιοντάρια - Εικόνα 2

Για όσους επιθυμούν να δωρίσουν το κατοικίδιο ζώο τους, ο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης και ο ζωολογικός κήπος Givskud είναι περισσότερο από έτοιμοι να τα αναλάβουν. Και οι δύο ζωολογικοί κήποι δέχονται κατοικίδια ζώα ως ζωοτροφές για τα σαρκοφάγα, όπως τα λιοντάρια, οι τίγρεις, οι λύκοι και οι διάβολοι της Τασμανίας. Ωστόσο, όσοι επιθυμούν να δώσουν ένα άλογο θα αντιμετωπίσουν τριμηνιαία περίοδο αναμονής εξαιτίας του περιορισμένου χώρου κατάψυξης, ενώ τα μικρότερα ζώα γίνονται δεκτά αμέσως.

Προς το παρόν, ο ζωολογικός κήπος της Κοπεγχάγης δέχεται περίπου πέντε με έξι τρωκτικά, συνήθως κουνέλια, ανά μήνα.

“Είναι καλό τα ζώα να έχουν διαφορετική διατροφή και να μην τρώνε συνέχεια άλογο ή αγελάδα. Επιπλέον, η γούνα είναι διασκέδαση για αυτά στο μάσημα” τόνισε η εργαζόμενη στον ζωολογικό κήπο σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ζωολογικοί κήποι στη Δανία ρίχνουν κατοικίδια για τροφή στα λιοντάρια - Εικόνα 3

Ζωολογικοί κήποι στη Δανία ρίχνουν κατοικίδια για τροφή στα λιοντάρια - Εικόνα 4

Ζωολογικοί κήποι στη Δανία ρίχνουν κατοικίδια για τροφή στα λιοντάρια - Εικόνα 5

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα