Σημάδια που μαρτυρούν αν ένα προϊόν είναι αυθεντικό ή απομίμηση

Advertisement
Σημάδια που μαρτυρούν αν ένα προϊόν είναι αυθεντικό ή απομίμηση
Advertisement

Μπορεί οι μεγάλες εταιρίες να βρίσκονται σε πόλεμο με τις απομιμήσεις των προϊόντων τους, αλλά οι καταναλωτές πολλές φορές δεν μπορούν να αντισταθούν στο πειρασμό να αγοράσουν ψεύτικα προϊόντα- πιο φθηνά από τα αυθεντικά. Ωστόσο, το χειρότερο είναι όταν οι απομιμήσεις πωλούνται σε υψηλή τιμή και πλασάρονται ως αυθεντικές. Δείτε παρακάτω 11 διάσημες μάρκες προϊόντων και πως μπορείτε να αναγνωρίσετε αν τα προιόντα είναι αυθεντικά ή όχι.

11. Καλλυντικά MAC

Σημάδια που μαρτυρούν αν ένα προϊόν είναι αυθεντικό ή απομίμηση - Εικόνα 1

© fernandabeleza/blogspot   © Carry/kosmetista Δείτε προσεχτικά την συσκευασία: οι συσκευασίες της MAC είναι κάπως γυαλιστερές. Ελέγξτε την ονομασία του προϊόντος. Πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα της MAC και ψάξτε εκεί για την ονομασία. Αν δεν υπάρχει, το προϊόν είναι ψεύτικο. Ελέγξτε το λόγκο της MAC, το οποίο τοποθετείται πάντα στο κέντρο, ενώ τα ψεύτικα προϊόντα έχουν το ίδιο λόγκο, αλλά σε διαφορετική τοποθεσία.

10. Μπότε UGG

Σημάδια που μαρτυρούν αν ένα προϊόν είναι αυθεντικό ή απομίμηση - Εικόνα 2

© aliexpress   © ugg.com Ελέγξτε την χώρα παραγωγής: οι αυθεντικές μπότες κατασκευάζονται μόνο σε 3 χώρες, την Κίνα, το Βιετνάμ και τις ΗΠΑ. Αν ένας πωλητής σας πει ότι οι μπότες κατασκευάζονται στην Αυστραλία, τότε σίγουρα είναι ψεύτικες. Το αυτοκόλλητο με τον κωδικό QR στο κουτί είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να δείτε αν οι μπότες είναι ψεύτικες ή όχι. Σκανάρετε τον κωδικό με το κινητό σας. Αν είναι αυθεντικός, θα ανακατευθυνθείτε αυτόματα στην επίσημη ιστοσελίδα των UGG.

9. Τσάντες Michael Kors

Σημάδια που μαρτυρούν αν ένα προϊόν είναι αυθεντικό ή απομίμηση - Εικόνα 3

© Princessina/itao Oι αυθεντικές τσάντες έχουν υψηλής ποιότητας μεταλλικά στοιχεία, που είναι αρκετά βαριά. Οι αυθεντικές τσάντες κατασκευάζονται στην Κίνα, το Βιετνάμ, την Ινδονησία και την Τουρκία. Αν σας πουν ότι η τσάντα έχει κατασκευαστεί στην Γαλλία ή την Ιταλία, είναι ψεύτικη. Από το 2015, η εταιρία έχει βάλει έναν 10ψήφιο κωδικό στο εσωτερικό των τσαντών, τον οποίο μπορείτε να πιστοποιήσετε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας.

8. Προϊόντα PANDORA

Σημάδια που μαρτυρούν αν ένα προϊόν είναι αυθεντικό ή απομίμηση - Εικόνα 4

© aliexpress   © pandora Όλα τα προιόντα έχουν τα γράμματα ALE χαραγμένα πάνω τους. Αν αγοράσετε ένα βραχιόλι,  κοιτάξτε την επιγραφή PANDORA. Πρέπει να είναι ισορροπημένη, προσεγμένη και περιποιημένη. Η γραμματοσειρά πρέπει να είναι ξεκάθαρη. Από το 2011, η PANDORA έχει προσθέσει κεφαλαία γράμματα σχετικά με την ποιότητα των πολύτιμων μετάλλων με την ακόλουθη ένδειξη καθαρότητας: «S» για το ασήμι (S925) και «G» για το χρυσό (χρυσός 14 καρατίων – G585, χρυσός 18 καρατίων). Αυτές οι ενδείξεις πρέπει να βρίσκονται σε κάθε κόσμημα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα