Τα πρώτα επτάδυμα που ήρθαν στον κόσμο μεγάλωσαν

Advertisement
Τα πρώτα επτάδυμα που ήρθαν στον κόσμο μεγάλωσαν
Advertisement

Το 1997, η ζωή της οικόγενειας McCaughey άλλαξε και σίγουρα έγινε πιο “γεμάτη”. Η Kenny και ο Bobbie McCaughey, ύστερα από πολλές θεραπείες γονιμότητας και προσπάθειες, έλαβαν καλά νέα. Βρίσκονταν μόλις ένα βήμα από το να αποκτήσουν τα πρώτα τους παιδιά. Αυτό όμως δεν ήταν η μόνη έκπληξη που είχαν να αντιμετωπίσουν. Οι γιατροί τους ενημερώσαν πως η μέλλουσα μαμά κυοφορούσε επτάδυμα, 4 αγόpια και 3 κοpίτσια.

Δυστυχώς όμως, υπήρχε φόβος να μην τα καταφέρουν και τα 7 μωράκια, γι’ αυτό θα ήταν καλό να εξετάσουν το ενδεχόμενο μείωσης των εμβρύων. Η Kenny και ο Bobbie, χωρίς δεύτερη σκέψη αρνήθηκαν να προχωρήσουν με οποιαδήποτε μείωση και δικαιώθηκαν καθώς 9 μήνες μετά κρατούσαν στη “μεγάλη” αγκαλιά τους «Seven From Heaven».

Τα πρώτα επτάδυμα που ήρθαν στον κόσμο μεγάλωσαν - Εικόνα 1

Τα μωράκια γεννήθηκαν πολύ μικρά καθώς το βαρύτερο ήταν μόλις 1,5 κιλό αλλά πάλεψαν και τα κατάφεραν.

Τα πρώτα επτάδυμα που ήρθαν στον κόσμο μεγάλωσαν - Εικόνα 2

Μεγάλωσαν και εκτός από αδέρφια έγιναν καλοί φίλοι που έμαθαν να φροντίζουν και να συμπαραστέκονται ο ένας τον άλλον. Και μάλιστα πρόσφατα οι Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Alexis, Nathan και Joel ενηλικιώθηκαν και ετοιμάζονται για σπουδές.

Τα πρώτα επτάδυμα που ήρθαν στον κόσμο μεγάλωσαν - Εικόνα 3

Ο Brandon θέλει να πάει στο στρατό, η Alexis θέλει να γίνει καθηγήτρια, η Natalie θέλει να γίνει δασκάλα σε μικρά παιδιά,ο Kenny Jr. ονειρεύεται να ασχοληθεί με την κατασκευή σπιτιών, οι Nathan and Joel θέλουν να γίνουν προγραμματιστές και η Kelsey κάνει τη διαφορά καθώς θέλει να γίνει τραγουδίστρια!

Όσο ετοιμάζονται για τις σπουδές ο πατέρας τους δηλώνει συγκινημένος “Όταν έρθει η ώρα να φύγουν θα είναι πραγματικά δραστική η αλλαγή! Το σπίτι που δεν ησύχαζε ποτέ, θα είναι άδειο.”

Τα πρώτα επτάδυμα που ήρθαν στον κόσμο μεγάλωσαν - Εικόνα 4

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα