Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό!

Advertisement
Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό!
Advertisement

Προσφέροντας εκπληκτική θέα της ζωής κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, αυτές οι υποβρύχιες κατοικίες αποτελούν μια επιλογή για το μέλλον. Μέχρι το τέλος του 2018, 40 βίλες με γυάλινα τοιχώματα θα είναι έτοιμες από τα αρχιτεκτονικά γραφεία JK Bauen Building Contracting, Wuchang Shipbuilding Industry Group Co. Ltd και Sino Great Wall International Engineering Co. Ltd κατά μήκος της ακτής του Ντουμπάι. Κάθε κατοικία “Floating Seahorse” θα διαθέτει τρεις ορόφους.

Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό! - Εικόνα 1

Δύο από αυτούς τους ορόφους θα βρίσκονται πάνω από την επιφάνεια του νερού, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον ωκεανό, ενώ το χαμηλότερο επίπεδο της βίλας θα είναι βυθισμένο κάτω από το νερό, προσφέροντας στους κατοίκους μια σπάνια θέα στη θαλάσσια ζωή – όλα από την άνεση του κρεβατιού ή του μπάνιου.

Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό! - Εικόνα 2

Εκτός από τα πολυτελή χαρακτηριστικά και την μαγευτική θέα, κάθε κατοικία διαθέτει επίσης μια πράσινη φιλοσοφία, διαθέτοντας μια μοναδική μορφή μόνωσης που θα εξοικονομήσει το 70% της ηλεκτρικής ενέργειας, καθιστώντας τα σπίτια ακόμα πιο δελεαστικά – εάν διαθέτετε 2,57 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή!

Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό! - Εικόνα 3Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό! - Εικόνα 4Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό! - Εικόνα 5Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό! - Εικόνα 6Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό! - Εικόνα 7Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό! - Εικόνα 8Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό! - Εικόνα 9Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό! - Εικόνα 10Πλωτές κατοικίες με θέα στο βυθό! - Εικόνα 11

Πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα