Παιδί στη Συρία μαγνητίζει με την κοιλιά του μεταλλικά αντικείμενα και η οικογένεια του ανησυχεί

Advertisement
Παιδί στη Συρία μαγνητίζει με την κοιλιά του μεταλλικά αντικείμενα και η οικογένεια του ανησυχεί
Advertisement

Η φαινομενικά παράξενη ικανότητα του μικρού από τη Συρία έγινε αντιληπτή κατά τη διάρκεια γεύματος. Ένας μικρός Μαγκνέτο (σ. χαρακτήρας των X-Men με δύναμη τον έλεγχο του μαγνητισμού) έχει τραβήξει τον τελευταίο καιρό τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Ζουλφικάρ Ιμπραΐμ από την Συρία και πιο συγκεκριμένα η κοιλιά του έχει την φαινομενικά παράξενη ικανότητα να έλκει και να κολλά μεταλλικά αντικείμενα.

Παιδί στη Συρία μαγνητίζει με την κοιλιά του μεταλλικά αντικείμενα και η οικογένεια του ανησυχεί - Εικόνα 1

Οι περίεργες αυτές δυνάμεις του παιδιού έγιναν αντιληπτές κατά τη διάρκεια του φαγητού. “Τρώγαμε, έπεσε το κουτάλι, το σήκωσα αλλά κόλλησε στην κοιλιά μου. Εξεπλάγη. Ο παππούς μου πήρε το κουτάλι, το σκούπισε και το έβαλε ξανά στο τραπέζι. Πήρα ένα κουτάλι και ένα πιρούνι και κόλλησαν ξανά στην κοιλιά μου. Όσα ήταν από μέταλλο κολλούσαν. Έψαξα στο διαδίκτυο με τη θεία μου…και έμαθα ότι υπάρχουν και άλλα μαγνητικά αγόpια”, δήλωσε ο Ζουλφικάρ.

Η ικανότητα αυτή μπορεί να εντυπωσιάζει, ωστόσο ο παππούς και η γιαγιά του ανησυχούν και ελπίζουν ότι η κατάσταση μπορεί να μελετηθεί στη Ρωσία, που έχει εξειδίκευση σε αυτό τον τομέα, και να βρεθεί κάποια εξήγηση.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα