Το καλύτερο μπουτίκ ξενοδοχείο είναι ελληνικό και διακρίθηκε ανάμεσα σε 700 απ’ όλο τον πλανήτη

Advertisement
Το καλύτερο μπουτίκ ξενοδοχείο είναι ελληνικό και διακρίθηκε ανάμεσα σε 700 απ’ όλο τον πλανήτη
Advertisement

Τα καλύτερο μπουτίκ ξενοδοχείο στον κόσμο είναι ελληνικό και βρίσκεται στη Μύκονο. Ο διεθνής διαγωνισμός έγινε στο Λονδίνο.

Το καλύτερο μπουτίκ ξενοδοχείο είναι ελληνικό και διακρίθηκε ανάμεσα σε 700 απ’ όλο τον πλανήτη - Εικόνα 1«Το καλύτερο νέο ξενοδοχείο του κόσμου είναι το Kensho Μύκονος», με την υπέυθυνη Μarketing του ξενοδοχείου, Νάντια Σαμαρά να λέει πως η διάκριση αυτή ήταν κάτι που δεν περίμεναν «γιατί είναι καινούριο ξενοδοχείο, άνοιξε πέρυσι τον Ιούνιο. Η προσπάθεια είναι πολύ μεγάλη και το μεράκι ιδιαίτερο, αλλά πάντα σ’ αυτά δεν περιμένεις ότι θα φτάσεις το παγκόσμιο τόσο γρήγορα. Τελικά τα καταφέραμε!»

 

Η διαδικασία επιλογής για τα World Boutique Hotel Awards είναι σκληρή και άκρως ανταγωνιστική! Από περίπου 700 ξενοδοχεία, αυτής της κατηγορίας,  σε όλο τον πλανήτη, οι κριτές επιλέγουν 150, για να τα επισκεφτούν προσωπικά και να αξιολογήσουν αν αξίζουν κάποιο βραβείο. Για τη φετινή χρονιά το επτάστερο Kensho Μύκονος της Μυκόνου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και την πρωτιά!

«Το ξενοδοχείο συνδυάζει τη μοντέρνα πολυτέλεια με τη μυκονιάτικη παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Μέσα στο ξενοδοχείο όλα τα έπιπλα και ο φωτισμός είναι branded , από πασίγνωστους και διεθνούς φήμης σχεδιαστές, όπως και κάθε δωμάτιο είναι μοναδικό. Δηλαδή ήταν ένα ξεχωριστό project ως προς το interior design το κάθε δωμάτιο, γι’ αυτό είναι και ένα πραγματικά μπουτίκ ξενοδοχείο, γιατί αυτή είναι και η φιλοσοφία του μπουτίκ» σημείωνι

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου με σεφ τον Γιώργο Στυλιανουδάκη απέσπασε διθυραμβικά σχόλια! Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο για την ευφάνταστη παρουσίαση των πιάτων του, τα οποία μοιάζουν με αληθινά έργα τέχνης.

Το καλύτερο μπουτίκ ξενοδοχείο είναι ελληνικό και διακρίθηκε ανάμεσα σε 700 απ’ όλο τον πλανήτη - Εικόνα 2

Το καλύτερο μπουτίκ ξενοδοχείο είναι ελληνικό και διακρίθηκε ανάμεσα σε 700 απ’ όλο τον πλανήτη - Εικόνα 3

Το καλύτερο μπουτίκ ξενοδοχείο είναι ελληνικό και διακρίθηκε ανάμεσα σε 700 απ’ όλο τον πλανήτη - Εικόνα 4

Το καλύτερο μπουτίκ ξενοδοχείο είναι ελληνικό και διακρίθηκε ανάμεσα σε 700 απ’ όλο τον πλανήτη - Εικόνα 5Πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα