Υπάλληλος εστιατορίου παράτησε το πόστο του για να βοηθήσει ανάπηρο άνδρα να φάει το φαγητό του

Advertisement
Υπάλληλος εστιατορίου παράτησε το πόστο του για να βοηθήσει ανάπηρο άνδρα να φάει το φαγητό του
Advertisement

Υπάλληλος εστιατορίου παράτησε το πόστο του για να βοηθήσει ανάπηρο άνδρα να φάει το φαγητό του
ΗDestiny Carreno πήγε στα McDonalds για μια γρήγορη στάση για φαγητό μετά από τη δουλειά κι έφυγε με δάκρυα στα μάτια. Μπροστά της εκτυλίχθηκε μια πολύ συγκινητική σκηνή, που την έκανε να τραβήξει με το κινητό της τηλέφωνο κάτι που ποτέ δεν πίστευε ότι θα έβλεπε σε μια αλυσίδα fast food.

Υπάλληλος εστιατορίου παράτησε το πόστο του για να βοηθήσει ανάπηρο άνδρα να φάει το φαγητό του - Εικόνα 1

 

“Καθώς περίμενα τη σειρά μου στο ταμείο, ένας ηλικιωμένος ανάπηρος κύριος γύρισε με το καροτσάκι του στο ταμείο μπροστά μου”, ανέφερε η Carreno στο Facebook. Νόμιζε ότι ο άνθρωπος μπορεί να είχε τετραπληγία, επειδή η ίδια έχει έναν θείο στην ίδια κατάσταση.

Ο άντρας έκανε ευγενικά στην ταμεία μια ερώτηση, αλλά χρειάστηκε αρκετές προσπάθειες πριν η Carreno ο ταμίας να καταλάβουν τι προσπαθούσε να πει.

Υπάλληλος εστιατορίου παράτησε το πόστο του για να βοηθήσει ανάπηρο άνδρα να φάει το φαγητό του - Εικόνα 2

Αφού επανέλαβε αρκετές φορές, συνειδητοποίησαν ότι ο άνθρωπος έλεγε: “Βοηθήστε με, παρακαλώ“.

Ωστόσο, κανένας από αυτούς δεν ήξερε τι ακριβώς βοήθεια ήθελε. Ο ταμίας πρότεινε μερικά πράγματα για τα οποία ίσως χρειαζόταν βοήθεια. Έτσι κατάλαβαν ότι ο άνθρωπος ήθελε βοήθεια με το φαγητό του και συγκεκριμένα για να το κόψει για να το φάει.

“Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτηκα ότι ο ταμίας δε θα βοηθήσει, ειδικά εκείνη τη στιγμή που ήταν ώρα αιχμής στα McDonalds στο κέντρο του Σικάγου. Προς έκπληξή μου, έκλεισε το ταμείο του κι εξαφανίστηκε από το οπτικό μου πεδίο”, είπε η Carreno.

Αφού έκλεισε το ταμείο του, πήγε κι έπλυνε τα χέρια του και φόρεσε γάντια. Η περιέργεια έκανε την Carreno να μείνει εκεί για να δει τι θα έκανε στη συνέχεια.

«Έπρεπε να μείνω,» έγραψε, «το πρόβλημα αυτού του ανθρώπου το ένιωθα τόσο οικείο, επειδή κι ο θείος μου είναι στην ίδια κατάσταση».

Τότε ο ταμίας βγήκε έξω, κάθισε με τον άντρα και άρχισε να κόβει το γεύμα του, τον βοήθησε ακόμη και να φάει.

“Σε εκείνο το σημείο, τα δάκρυα άρχισαν να πλημμυρίζουν τα μάτια μου. Ένιωθα  τόσο ευγνώμων γι’ αυτό που έκανε ο ταμίας. Δεν μπορούσα να περιγράψω τα συναισθήματα που είχα μέσα σε ένα τόσο γεμάτο εστιατόριο “, έγραψε η Carreno.

Υπάλληλος εστιατορίου παράτησε το πόστο του για να βοηθήσει ανάπηρο άνδρα να φάει το φαγητό του - Εικόνα 3

“Αυτός ο υπάλληλος, ο οποίος έκανε τα πάντα για αυτόν τον άνθρωπο, ξεπέρασε το εμπόδιο των ευθυνών του για να βοηθήσει αυτόν τον ανάπηρο πελάτη. Αυτό ήταν το πιο υπέροχο και το πιο ταπεινό πράγμα που είχα δει ποτέ. ”

Η Carreno κοινοποίησε μια φωτογραφία του στο Facebook κι ένα απευθείας βίντεο και συγκέντρωσε πάνω από 400.000 like.

 

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα