Γιαγιά έριξε ναρκωτικά στο ποτηράκι του 14 μηνών εγγονού της και το παιδί πέθανε

Advertisement
Γιαγιά έριξε ναρκωτικά στο ποτηράκι του 14 μηνών εγγονού της και το παιδί πέθανε
Advertisement

Η 46χρονη Angela Denise Brewer, κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε για ανθρωποκτονία του 14 μηνών εγγονού της, από το δικαστήριο της Βόρειας Καρολίνας, την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου. Η γυναίκα έδωσε ένα οπιοειδές φάρμακο στον εγγονό της. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια ναρκωτική ουσία, που η 46χρονη γιαγιά έβαλε στο ποτηράκι του εγγονού της και η οποία επέφερε το θάνατο του βρέφους.

Γιαγιά έριξε ναρκωτικά στο ποτηράκι του 14 μηνών εγγονού της και το παιδί πέθανε - Εικόνα 1

Γιαγιά έριξε ναρκωτικά στο ποτηράκι του 14 μηνών εγγονού της και το παιδί πέθανε - Εικόνα 2

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στο Pickens της Βόρειας Καρολίνας, όταν στις 17 Οκτωβρίου 2014, η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση για ένα παιδάκι που σταμάτησε να αναπνέει.

Οι αστυνομικοί κατέφτασαν στο σημείο και βρήκαν ένα βρέφος 14 μηνών να είναι αναίσθητο και τη γιαγιά του να προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς του τεχνητές αναπνοές. Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Γιαγιά έριξε ναρκωτικά στο ποτηράκι του 14 μηνών εγγονού της και το παιδί πέθανε - Εικόνα 3

Διεξήχθη μεγάλη έρευνα από το γραφείο του σερίφη κι από τον ιατροδικαστή, για τις συνθήκες υπό τις οποίες το παιδί έχασε τη ζωή του. Έγινε νεκροψία και απεστάλησαν δείγματα για εγκληματολογικές και ιστολογικές εξετάσεις.

Η ιατροδικαστής Kandy Kelley απέδωσε το θάνατο του βρέφους σε οξεία τοξικότητα λόγω ναρκωτικών ουσιών. Οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στο παιδί, έδειξαν ότι είχε 2700 mL του ναρκωτικού αυτού φαρμάκου στο αίμα του.

Η 46χρονη Brewer ήταν μόνη της μαζί με τον εγγονό της όταν συνέβη το θλιβερό περιστατικό και κανείς άλλος δεν είχε ασχοληθεί με τον μικρό. Γι’ αυτό το λόγο η γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη για την υπόθεση σύμφωνα με τον Σερίφη.

Κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον εγγονό της βάζοντας μια θανατηφόρα δόση ναρκωτικού στο κύπελλο του παιδιού και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκισης για το στυγερό έγκλημα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα