ΔΙΑΦΟΡΑ

Γερμανικός ποιμενικός έδωσε το καλύτερο «μάθημα» στον επίδοξο κλέφτη που μπήκε στο σπίτι του ιδιοκτήτη του

Γερμανικός ποιμενικός έδωσε το καλύτερο «μάθημα» στον επίδοξο κλέφτη που μπήκε στο σπίτι του ιδιοκτήτη του
Advertisement

Ένας κλέφτης σκέφτηκε πως ένα σπίτι στο Τσέστερφιλντ της Βιρτζίνια θα ήταν εύκολος στόχος απ’ τη στιγμή που έλειπε η οικογένεια, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε πόσο λάθος έκανε.

Μια οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι της τη νύχτα της 10ης Αυγούστου και ήρθε αντιμέτωπη με ένα φρικτό σκηνικό – οι τοίχοι και τα πατώματα του σπιτιού τους ήταν μες τα αίματα. Ο σκύλος – φύλακας της οικογένειας είχε δώσε στον κλέφτη ένα καλό μάθημα πριν καταφέρει να δραπετεύσει.

Γερμανικός ποιμενικός έδωσε το καλύτερο «μάθημα» στον επίδοξο κλέφτη που μπήκε στο σπίτι του ιδιοκτήτη του - Εικόνα 1Facebook Screenshot | Tristan murrin

Ένα μέλος της οικογένειας, ο Tristan Murrin, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook και είπε ότι ήταν πολύ υπερήφανος για τον σκύλο του, έναν γερμανικό ποιμενικό, και στο μήνυμά του προτρέπει τον κόσμο να υιοθετήσει ένα σκυλί.

Η οικογένεια δήλωσε στο ABC ότι υπήρξαν αρκετές εισβολές διαρρηκτών στη γειτονιά τους και πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που το βίωναν οι ίδιοι.

Ο Murrin, ο οποίος ήταν ο πρώτος που ανακάλυψε το φρικτό σκηνικό, είπε: “Δεν είδαμε τίποτα περίεργο στην μπροστινή πόρτα.”

Γερμανικός ποιμενικός έδωσε το καλύτερο «μάθημα» στον επίδοξο κλέφτη που μπήκε στο σπίτι του ιδιοκτήτη του - Εικόνα 2Credit: Facebook | Tristan James Murrin

Όταν το σκυλί τους βγήκε για να τους χαιρετήσει, ήξεραν ότι κάτι πήγαινε στραβά. ” Όταν μπήκα με τη μητέρα μου παρατήρησα ότι υπήρχαν σημεία αίματος στο πάτωμα και στις σκάλες,” είπε.

Ο διαρρήκτης μπήκε στο λάθος σπίτι αφού νόμιζε πως κανείς δεν ήταν μέσα.

Γερμανικός ποιμενικός έδωσε το καλύτερο «μάθημα» στον επίδοξο κλέφτη που μπήκε στο σπίτι του ιδιοκτήτη του - Εικόνα 3Credit: Facebook | Tristan James Murrin

“Ο σκύλος μου, είναι ένα πολύ μεγάλο σκυλί, είναι ένας γερμανικός ποιμενικός,” δήλωσε ο Murrin για το σκυλί του, αλλά πρόσθεσε ότι ο σκύλος του είναι καλός με τα παιδιά.

“Του αρέσει να παίζει με τα παιδιά. Όλη η γειτονιά τον αγαπάει και τα παιδιά τον πλησιάζουν και θέλουν να τον χαϊδέψουν και να παίξουν μαζί του,” είπε.

Γερμανικός ποιμενικός έδωσε το καλύτερο «μάθημα» στον επίδοξο κλέφτη που μπήκε στο σπίτι του ιδιοκτήτη του - Εικόνα 4

Μιλώντας για το πώς ο σκύλος του αντιμετώπισε την κατάσταση, ο Murrin είπε ότι ήταν χαρούμενος που το σκυλί του δεν τραυματίστηκε. “Νομίζω ότι ο σκύλος έκανε τη δουλειά του. Ήξερε ότι κάποιος δεν έπρεπε να είναι στο σπίτι μου και ότι θα έκανε κάτι που δεν έπρεπε να κάνει, οπότε το σκυλί αντέδρασε έτσι όπως έπρεπε ν’ αντιδράσει,” είπε.

Όσο για τον δράστη, η οικογένεια πιστεύει ότι χρειάζεται σοβαρή ιατρική φροντίδα και αυτό ίσως διευκολύνει το έργο της αστυνομίας.

Πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement