Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ γκαντεμιάς όταν του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης

Advertisement
Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ γκαντεμιάς όταν του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης
Advertisement

Ο νεαρός Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ της γκαντεμιάς – ασυνειδησίας και συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών ελάχιστη ώρα αφότου πέρασε στο μάθημα οδήγησης.

Γάλλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ γκαντεμιάς όταν του αφαίρεσαν το δίπλωμα μία ώρα μετά την εξέταση οδήγησης - Εικόνα 1Αν και δεν γνωρίζουμε πως ακριβώς πως αποκτά κανείς δίπλωμα οδήγησης στη Γαλλία, από το δημοσίευμα της εφημερίδας Le Figaro, συμπεραίνουμε πως δεν πρόκειται για απλή υπόθεση. Ώρες μαθημάτων, εκμάθηση του ΚΟΚ και όλα εκείνα που καταλήγουν στην αγχωτική διαδικασία του τεστ οδήγησης.

Αστυνομικοί της επαρχία Ποντ – Οντεμέρ κατά τη διάρκεια ελέγχου την περασμένη εβδομάδα, παρατήρησαν πως ο οδηγός δεν ήταν σε απόλυτη φόρμα. Ωστόσο, το αλκοτέστ ήταν αρνητικό και οι άνδρες της Τροχαίας προχώρησαν σε ένα δεύτερο τεστ για παραισθησιογόνες ουσίες. Έπειτα από δείγμα σίελου, ο οδηγός εντοπίστηκε θετικός σε ουσίες, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί το δίπλωμα.

Σε ερώτηση των αστυνομικών, ο άνδρας ανέφερε πως είχε μόλις αποχωρήσει από τη σχολή οδήγησης, όπου βρισκόταν μία μόλις ώρα νωρίτερα, προκειμένου να παραλάβει το δίπλωμά του.

Πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα