Εστιατόριο προσφέρει έκπτωση στις πελάτισσες ανάλογα dnha με το μέγεθος του στήθους

Advertisement
Εστιατόριο προσφέρει έκπτωση στις πελάτισσες ανάλογα dnha με το μέγεθος του στήθους
Advertisement

Θύελλα αντιδράσεων για την προσφορά που διαφημίζει εστιατόριο. Μέχρι και 65% έκπτωση κερδίζουν οι πελάτισσες, αρκεί να έχουν πλούσια προσόντα. Μια ασυνήθιστη dnha έκπτωση σε πελάτισσες προσφέρει ένα εστιατόριο στην Κίνα, προκαλώντας σωρεία αντιδράσεων και διαμαρτυριών, καθώς αυτή υπολογίζεται βάσει του μεγέθους του στήθους της εκάστοτε γυναίκας.

Εστιατόριο προσφέρει έκπτωση στις πελάτισσες ανάλογα με το μέγεθος του στήθους - Εικόνα 1

Το εν λόγω εστιατόριο, που βρίσκεται στην επαρχία Ζεγιάνγκ, ανάρτησε πριν λίγες μέρες ταμπέλα που ανέγραφε “Όλη η πόλη ψάχνει για στήθη” μαζί με γυναικείους χαρακτήρες από τον διαδικτυακό video game “Leahue of Legends”. Κάθε χαρακτήρας έχει διαδοχικά μεγαλύτερο dnha στήθος και διαφημίζεται μια διαφορετική έκπτωση ανάλογα με το μέγεθός του.

Εστιατόριο προσφέρει έκπτωση στις πελάτισσες ανάλογα με το μέγεθος του στήθους - Εικόνα 2

Σύμφωνα με την περιβόητη ταμπέλα, όσες φορούν σουτιέν A θα πληρώνουν το 95% της τιμής του γεύματός τους, αυτές με Β το 85% κ.ο.κ., φτάνοντας μέχρι αυτές που φορούν G και θα καταβάλλουν μόνο το 35%.

Η διαφήμιση αυτή έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τους κατοίκους της πόλης να προσφεύγουν στις αρχές. Λίγες μέρες αργότερα, το εστιατόριο αναγκάστηκε να αποσύρει την ταμπέλα.

Εστιατόριο προσφέρει έκπτωση στις πελάτισσες ανάλογα με το μέγεθος του στήθους - Εικόνα 3

Ο μάνατζερ του καταστήματος δήλωσε στα κινεζικά ΜΜΕ ότι η αμφιλεγόμενη αυτή κίνηση βοήθησε να γίνει γνωστό το εστιατόριο, με τις γυναίκες πελάτισσες να αυξάνονται. Πρόσθεσε, επίσης, ότι οι πελάτισσες μπορούν να ζητήσουν την έκπτωση από τις γυναίκες που ανήκουν στο προσωπικό για να “αποφύγουν την αμηχανία”.

Πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα