Έρχεται το λεωφορείο με κρεβάτια που θα αλλάξει άρδην τα νυχτερινά ταξίδια

Advertisement
Έρχεται το λεωφορείο με κρεβάτια που θα αλλάξει άρδην τα νυχτερινά ταξίδια
Advertisement

Το ταξίδι με το λεωφορείο αργά το βράδυ πρόκειται να γίνει μια μοναδική εμπειρία χάρη στο snoozeliner, που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι Βρετανοί από τη νέα χρονιά. Οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν βραδινά δρομολόγια, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα εξαιρετικά πολυτελές λεωφορείο εξοπλισμένο με κρεβάτια και άνετα στρώματα με memory foam όπως και άλλες ανέσεις φτάνοντας ξεκούραστοι στον προορισμό τους.

Έρχεται το λεωφορείο με κρεβάτια που θα αλλάξει άρδην τα νυχτερινά ταξίδια - Εικόνα 1

Η καινοτόμα αυτή ιδέα πρόκειται να εφαρμοστεί σε οκτώ δρομολόγια ανάμεσα σε τέσσερις πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου: το Λονδίνο, το Λιντς, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ.

Έρχεται το λεωφορείο με κρεβάτια που θα αλλάξει άρδην τα νυχτερινά ταξίδια - Εικόνα 2

Κάθε λεωφορείο θα περιλαμβάνει 14 φουτουριστικές κουκέτες και υπηρεσία αφύπνισης για τους… υπναράδες.

Η ιδέα για αυτού του είδους τα λεωφορεία έχει ξεκινήσει εδώ και τέσσερις μήνες, ενώ οι αρχιτέκτονες Andersson-Wood με έδρα το Surrey εργάζονται για το σχεδιασμό τους.

Η Simba, η εταιρία που έχει αναλάβει την υλοποίηση αυτού του πρότζεκτ, σχεδιάζει να τοποθετήσει φορτιστές USB και Wi-Fi σε κάθε λεωφορείο, καθώς και ένα σύστημα αποθήκευσης πολύτιμων αντικειμένών.

Έρχεται το λεωφορείο με κρεβάτια που θα αλλάξει άρδην τα νυχτερινά ταξίδια - Εικόνα 3

Το επαναστατικό λογισμικό που θα χρησιμοποιηθεί στα συγκεκριμένα λεωφορεία, θα επιτρέψει στους επιβάτες να δηλώνουν τον προορισμό τους όταν επιβιβάζονται, έτσι ώστε οι υπεύθυνοι να γνωρίζουν πότε πρέπει να τους ξυπνήσουν. Στους καθορισμένους χώρους, που θα κοιμούνται οι επιβάτες, δοκιμάζονται ηχομονωτικές τεχνικές και περσίδες που εμποδίζουν την είσοδο του φωτός, σε συνδυασμό με ένα σύγχρονο σύστημα φωτοθεραπείας.

Έρχεται το λεωφορείο με κρεβάτια που θα αλλάξει άρδην τα νυχτερινά ταξίδια - Εικόνα 4

Έρχεται το λεωφορείο με κρεβάτια που θα αλλάξει άρδην τα νυχτερινά ταξίδια - Εικόνα 5

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα