Το κοpίτσι που είχε κλειδωθεί από τη μητέρα του και δεν είχε δει ήλιο τα πρώτα 7 χρόνια της ζωής του, γίνεται σήμερα 19

Advertisement
Το κοpίτσι που είχε κλειδωθεί από τη μητέρα του και δεν είχε δει ήλιο τα πρώτα 7 χρόνια της ζωής του, γίνεται σήμερα 19
Advertisement

Μια νεαρή κοπέλα που ήταν κλειδωμένη μέσα σε ένα δωμάτιο από τη βίαιη μητέρα της, η οποία ποτέ δεν είδε τον ήλιο ούτε έτρωγε στερεή τροφή για τα πρώτα επτά χρόνια της ζωής της και επέζησε από θαύμα από τη φρικιαστική της κακοποίηση, πρόσφατα έγινε 19 χρονών.

Το κορίτσι που είχε κλειδωθεί από τη μητέρα του και δεν είχε δει ήλιο τα πρώτα 7 χρόνια της ζωής του, γίνεται σήμερα 19 - Εικόνα 1

Η κοπέλα που ονομάζεται Danielle Crockett, βρέθηκε από τον αστυνομικό της Plant City, Mark Holste, ο οποίος απάντησε σε μια αναφορά παιδικής κακοποίησης στις 13 Ιουλίου του 2005, όταν κάποιος είδε το πρόσωπο της Danielle σε ένα σπασμένο παράθυρο, σύμφωνα με την Tampa Bay Times.

Ο Holste μαζί με άλλους αξιωματικούς σοκαρίστηκαν όταν έφθασαν στο σπίτι, το οποίο ήταν γεμάτο με ούρα, περιττώματα και κατσαρίδες.

Το κορίτσι που είχε κλειδωθεί από τη μητέρα του και δεν είχε δει ήλιο τα πρώτα 7 χρόνια της ζωής του, γίνεται σήμερα 19 - Εικόνα 2

Η Danielle, η οποία ήταν τότε ηλικίας έξι ετών, βρέθηκε μέσα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο που είχε το μέγεθος ενός ντουλαπιού και φορούσε μια φουσκωμένη πάνα ενώ τα περιττώματά της έσταζαν στα πόδια της.

Το σκελετωμένο παιδί ήταν κουλουριασμένο πάνω σε ένα στρώμα και το σώμα της ήταν καλυμμένο με σκουλήκια, ψείρες και μύγες.

Το κορίτσι που είχε κλειδωθεί από τη μητέρα του και δεν είχε δει ήλιο τα πρώτα 7 χρόνια της ζωής του, γίνεται σήμερα 19 - Εικόνα 3

Ο Holste δήλωσε στους Tampa Bay Times: “Αυτή ήταν η χειρότερη περίπτωση παραμέλησης που έχω δει ποτέ.”

Το κοpίτσι απελευθερώθηκε αμέσως και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Tampa, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν σε πολύ κακή κατάσταση.

Το κορίτσι που είχε κλειδωθεί από τη μητέρα του και δεν είχε δει ήλιο τα πρώτα 7 χρόνια της ζωής του, γίνεται σήμερα 19 - Εικόνα 4

Παρόλο που ήταν σχεδόν επτά χρονών, δεν μπορούσε να περπατήσει, να μιλήσει, ούτε καν να φάει φαγητό και να ζύγιζε μόλις 20 κιλά, σύμφωνα με αναφορές των γιατρών εκείνης της εποχής.

Οι γιατροί τη φρόντιζαν όπως ακριβώς φροντίζουν και τα βρέφη.

Η διευθύντρια της Παιδιατρικής Ψυχολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου South Florida, Δρ. Kathleen Armstrong, δήλωσε στον Tampa Bay Times ότι το 85% του εγκεφάλου ενός παιδιού αναπτύσσεται κατά τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής του.

Το κορίτσι που είχε κλειδωθεί από τη μητέρα του και δεν είχε δει ήλιο τα πρώτα 7 χρόνια της ζωής του, γίνεται σήμερα 19 - Εικόνα 5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα