6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες

Advertisement
6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες
Advertisement

Λέει ότι δε μετανιώνει για την απόφασή της και λατρεύει τον τρόπο ζωής της στο σπίτι της. Έχει βρει νέους φίλους και δεν αισθάνεται πλέον μόνη. Οι ντόπιοι την αγαπούν και θαυμάζουν την καλοσύνη της. Παρά την καθημερινή σκληρή δουλειά και την έλλειψη ψυχαγωγίας, φαίνεται να είναι το πιο ευτυχισμένο άτομο στον κόσμο.

5. Αυτή η γυναίκα επέζησε από μια επίθεση καρχαρία, έχασε το ένα της χέρι και παρ’ όλα αυτά έγινε αστέρι του σερφ.

6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες - Εικόνα 11

Στην ηλικία των 13 ετών, η Bethany Hamilton κατάφερε και γλίτωσε τη ζωή της μετά από μια  επίθεση καρχαρία. Η περιπέτειά της αυτή την άφησε με ένα χέρι. Το γενναίο κοpίτσι όχι μόνο επανήλθε πλήρως, αλλά κατάφερε επίσης να ξεπεράσει τον φόβο της και να συνεχίσει να σερφάρει.

6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες - Εικόνα 12

Η Bethany είναι πια μια ευτυχισμένη μητέρα και γυναίκα, καθώς και μία παγκοσμίου φήμης επαγγελματίας surfer. Έγινε εθνική πρωταθλήτρια και ήταν δεύτερη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων. Η ιστορία της περιγράφεται σε ένα βιβλίο και σε μια ταινία, με τίτλο Soul Surfer.

Αυτή η άστεγη και μέλος μιας συμμορίας αποφοίτησε από το Χάρβαρντ.

6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες - Εικόνα 13

Ως παιδί, η Liz Murray έπρεπε να περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Οι γονείς της ήταν τοξικομανείς κι εκείνη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πολύ νωρίς το σχολείο. Ως έφηβη, έγινε μέλος μιας συμμορίας. Στην ηλικία των 15 ετών, αφού η μητέρα της πέθανε και η υπόλοιπη οικογένειά της μετακόμισε σε ένα καταφύγιο για αστέγους, η Λιζ βρέθηκε μόνη στους δρόμους και κοιμόταν σε παγκάκια.

6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες - Εικόνα 14

Κανείς δεν περίμενε ποτέ μια τέτοια ιστορία να έχει ένα ευτυχές τέλος, αλλά η Liz τα κατάφερε. Αποφοίτησε με άριστα από το σχολείο της, αλλά κι από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Συνέχισε να φροντίζει τον άρρωστο πατέρα της, ο οποίος της είχε μεταδώσει την αγάπη για τη λογοτεχνία.

Η Liz είναι μία λαμπρή συγγραφέας κι ομιλήτρια. Μιλάει με τους εφήβους και τους ενήλικες και διδάσκει στους ανθρώπους να πιστεύουν στον εαυτό τους, να αρπάζουν κάθε ευκαιρία ανεξάρτητα από τις περιστάσεις και να ξεπερνούν τυχόν εμπόδια στο δρόμο για την ευτυχία τους.

ΠηγήΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Advertisement

Σχετικά άρθρα