6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες

Advertisement
6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες
Advertisement

Οι γυναίκες συχνά θεωρούνται εύθραυστες, το ασθενές φύλο που πρέπει να περιβάλλεται από φροντίδα κι αγάπη. Ωστόσο, όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και δυσκολιών, οι περισσότερες γυναίκες παρουσιάζουν μια απίστευτη πνευματική και ψυχική δύναμη. Εμείς είμαστε περήφανοι για αυτές τις γυναίκες που είναι αγωνίστριες και παλεύουν για την ευτυχία τους ακόμη κι όταν ο αγώνας αυτός είναι πολύ σκληρός.

6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες - Εικόνα 1

 

Μοιραζόμαστε μαζί σας τις εμπνευσμένες ιστορίες τους για να σας αποδείξουμε  ότι η αδυναμία δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις γυναίκες.

Αυτό το κοpιτσάκι που έκανε 18 χειρουργικές επεμβάσεις τώρα εργάζεται σε χειρουργική πτέρυγα νοσοκομείου.

6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες - Εικόνα 2

Η Cody Hall, μια κοπέλα από τη Μεγάλη Βρετανία, γεννήθηκε με σοβαρή παραμόρφωση του προσώπου. Οι γιατροί εκεί είπαν στους γονείς της ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε, οπότε ολόκληρη η οικογένεια ξεκίνησε μια έκκληση για να συγκεντρώσει χρήματα για την πρώτη της θεραπεία στις Η.Π.Α.. Η Cody ήταν μόνο ενός έτους όταν έκανε την πρώτη της χειρουργική επέμβαση.

6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες - Εικόνα 3

Τα επόμενα 14 χρόνια, η Hall έκανε άλλες 18 εγχειρήσεις. Παρ ‘όλες τις δυσκολίες, έζησε μια φυσιολογική ζωή και ήταν εξαιρετική μαθήτρια στο σχολείο. Ήταν δύσκολο για το κοpιτσάκι να διαχειρίζεται τις σκληρές καταστάσεις μπούλινγκ με τους συμμαθητές της, αλλά η Cody ποτέ δεν άφηνε κανέναν να γελάσει μαζί της ή να την λυπηθεί.

6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες - Εικόνα 4

Η Cody εργάζεται επί του παρόντος στη χειρουργική πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Kettering και φέτος παντρεύτηκε τον αγαπημένο της από το γυμνάσιο. Περιγράφοντας τη μεγάλη της ημέρα, είπε: “Θέλω μόνο να δείξω στους ανθρώπους ότι υπάρχει ένα ευτυχές τέλος”.

Αυτή η πακιστανή ακτιβίστρια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων επέτρεψε στα κοpίτσια στις ισλαμικές χώρες να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους.

6 δυνατές γυναίκες που αρνήθηκαν να δεχθούν την σκληρή μοίρα τους και έγιναν πραγματικά ευτυχισμένες - Εικόνα 5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα