LIFESTYLE

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά
Advertisement

Ο εθισμός είναι επικίνδυνος και επηρεάζει όλους. Ωστόσο, όταν συμβαίνει σε ένα συνηθισμένο άτομο, τότε η επίδρασή του παραμένει περιορισμένη μόνο σε αυτό συγκεκριμένο άτομο. Αλλά όταν συμβαίνει σε μια διασημότητα, επηρεάζει εκατομμύρια οπαδούς του σε ολόκληρο τον κόσμο. Η ανάκτηση ενός ατόμου μετά από χρόνια κατανάλωση ναρκωτικών, δεν είναι εύκολη υπόθεση και ζητά 100% θάρρος και αποφασιστικότητα για να μπορέσει κανείς να ελέγξει τον εαυτό του.

Αλλά μερικοί διάσημοι που αναζήτησαν βοήθεια, κατάφεραν να ανακάμψουν και ξεπέρασαν αυτήν την αρρώστια που επηρέαζε τη ζωή τους. Ρίξτε μια ματιά!

Angelina Jolie

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 1

«Αν υπάρχει κάποιο είδος ναρκωτικών στον κόσμο, το έχω κάνει». Αυτά τα λόγια έχουν ειπωθεί από την Angelina Jolie. Η βιογραφία της είναι γεμάτη εμπειρίες. Σε αντίθεση με άλλους που έγιναν εξαρτημένοι εξαιτίας της επιτυχίας τους, η άνοδος της Angelina Jolie ως ηθοποιός, την έκανε όλο και πιο συνειδητή για τη ζωή. Σήμερα, είναι μητέρα έξι παιδιών και μια επιτυχημένη ηθοποιός.

Britney Spears

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 2

Η Britney απέκτησε φήμη στην πρώιμη παιδική της ηλικία. Ξεκίνησε τη σόλο καριέρα της σύντομα και κέρδισε τεράστια χρηματικά έπαθλα, φήμη και οπαδούς με τα τρία επιτυχημένα άλμπουμ της και φυσικά, το πολυάσχολο πρόγραμμά της. Όλα αυτά την ώθησαν να πάρει περισσότερα ναρκωτικά. Στην τραγουδίστρια απαγορεύτηκε σύντομα να συναντήσει την οικογένειά της, τους δύο της γιους, πράγμα που κλιμάκωσε τον εθισμό της.

«Είχε χάσει το μυαλό της εντελώς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», λέει ο θαυμαστής της.

Ο πατέρας της Britney Spears ήρθε μπροστά για να την διασώσει και πήρε τον έλεγχο όλων. Σύντομα πήρε τα δικαιώματα να συναντήσει τα παιδιά της. Σταδιακά βελτίωσε και ανέκτησε την ψυχική της υγεία.

Daniel Radcliffe

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 3

Η επιτυχία του Χάρι Πότερ άρπαξε την ιδιωτικότητα του ηθοποιού στα νεαρά του χρόνια, εμποδίζοντας τον να ακολουθήσει τη ζωή ενός κοινού ανθρώπου. Κατά τη διάρκεια της λήψης των τελευταίων τμημάτων της ταινίας, εμφανίζονταν συχνά στα γυρίσματα μεθυσμένος. Μια ωραία μέρα, πήγε μια βόλτα που κράτησε περισσότερο από πέντε ώρες και τότε συνειδητοποίησε ότι πρέπει να πάρει περισσότερο φρέσκο αέρα.

Drew Barrymore

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 4

Η Drew είναι μια σπάνια περίπτωση, έγινε αλκοολικά εξαρτημένη την εποχή που οι περισσότεροι από εμάς έπιναν ακόμα γάλα. Ήταν μόνο 13 ετών, όταν κάποιος την αποκάλεσε για πρώτη φορά εξαρτημένη. Είχε αμέτρητες κρίσεις, σκάνδαλα και άλλα. Μετά από λίγο καιρό, άρχισε να εργάζεται ως σερβιτόρα με μερική απασχόληση και ως μοντέλο, δημιουργώντας το δρόμο της για το Χόλιγουντ.

Σήμερα είναι επιτυχημένη ηθοποιός του Χόλιγουντ και μητέρα.

Robert Downey Jr.

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 5

Ο RDJ ή Robert Downey, νεότερος ήθελε να γίνει διάσημος, αλλά απέτυχε να χρησιμοποιήσει αυτή τη φήμη και βυθίστηκε στον ωκεανό της κατάχρησης οινοπνεύματος. Ο ηθοποιός είχε χάσει τη λογική του και καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκισης. Σχεδόν μετά από ένα χρόνο, αποφάσισε να επιστρέψει και οι φίλοι του τον βοήθησαν. Το υπόλοιπο είναι ιστορία, και τη γνωρίζετε πολύ καλά.

Elton John

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 6

Ο μουσικός Sir Elton John, άρχισε να παίρνει ναρκωτικά για να ξεπεράσει τη ντροπαλοσύνη του. Η ζωή πήρε διαφορετικές στροφές και όλοι άρχισαν να τρέχουν μακριά από αυτόν. Ακόμα και η μητέρα του έφυγε από τη χώρα, αφήνοντάς τον μόνο του.

Το 1975, ο Elton είχε σχεδόν πεθάνει από υπερβολική δόση. Ωστόσο, το 1990 αποφάσισε να πολεμήσει και να πάει σε γιατρούς.

Σήμερα, μιλώντας για τα νεανικά του χρόνια, λέει: «Έχω περάσει ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου για το τίποτα, επειδή χάρη στον εθισμό μου, ήμουν πάντα βυθισμένος στον εαυτό μου».

Kelly Osbourne

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 7

Η Kelly κληρονόμησε τη συνήθεια της αυτοκαταστροφής από τον μπαμπά της, τον Ozzy. Τώρα, προσθέστε μερικά ψυχολογικά προβλήματα και θα πάρετε μια νεαρή διασημότητα που δραπετεύει από την πραγματικότητα και παίρνει δεκάδες χάπια κάθε μέρα. Ήταν δυσαρεστημένη από τον εαυτό της. Τελικά, αποφάσισε να πάει σε κέντρο αποκατάστασης και εκεί άρχισε ο μετασχηματισμός της. Σήμερα, όμως, η Kelly φαίνεται υπέροχη.

Eminem

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 8

Είναι ένα πολύ διάσημο περιστατικό της ζωής αυτού του ράπερ, το ότι πριν από μερικά χρόνια είχε ανακατέψει μερικά χάπια και είχε πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών. Η γρήγορη και ακριβής ιατρική επέμβαση έσωσε τη ζωή του. Ωστόσο, αυτό που τον βοήθησε να βγει από αυτό το αλκοολικό λάκκο, ήταν η κόρη του και οι δύο υιοθετημένες κόρες του. Σήμερα, ο Eminem είναι ένας πατέρας που εμπνέει και ένα είδωλο της μουσικής.

Adele

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 9

Κατά την έναρξη της καριέρας της, η καλλιτέχνης ανησυχούσε πολύ για το πώς φαίνεται στη σκηνή και έτσι άρχισε να πίνει πριν από τα shows της. Σύντομα, αυτή η συνήθεια έγινε ένα πραγματικό πρόβλημα. Το 2009, όταν ο εθισμός της άρχισε να επηρεάζει τη φωνή της, αποφάσισε να απαλλαχτεί από αυτή τη συνήθεια.

Kristin Davis

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 10

Η ηθοποιός υπέφερε από φόβο στη σκηνή, έτσι άρχισε να πίνει για θάρρος. Μέχρι τη στιγμή που έγινε 25 ετών, η ηθοποιός είχε μετατραπεί σε αλκοολική. Οι φίλοι της δεν μπορούσαν να τη βλέπουν έτσι, οπότε αποφάσισαν να την βοηθήσουν και η Kristin ξεκίνησε μαθήματα γιόγκα. Δούλεψε. Υπήρξε μια εποχή που η ηθοποιός είχε αποφασίσει να παραιτηθεί από το ρόλο της στη σειρά Sex and the City, επειδή περιλάμβανε πολλά κοκτέιλ.Steven Tyler

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 11

Ο Steven, είχε μόνο ένα μότο στα νεανικά του χρόνια «Sex, drugs και rock-n-roll». Αφού έχασε τον εαυτό του εξ ολοκλήρου για είκοσι χρόνια, ο Tyler πήρε τελικά τον έλεγχο των πράξεων του και ξεπέρασε τους εθισμούς του με τη βοήθεια της δεύτερης συζύγου του.

Sting

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 12

Αν τον κοιτάξετε σήμερα, είναι αδύνατο να πείτε ότι ο Sting ήταν κάποτε εθισμένος στις αλκοολικές ουσίες. Υπήρχε ένα σημείο στη ζωή του όταν αυτό συνέβη. Η πρώτη του σύζυγος τον άφησε μαζί με τα δύο τους παιδιά, μετά από τα οποία ο καλλιτέχνης αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Σήμερα, είναι ο καλύτερος πατέρας στον κόσμο για τα έξι παιδιά του.

Samuel L. Jackson

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 13

Μετά την αποφοίτησή του από το Morehouse College στην Ατλάντα, πήγε σε κινηματογράφο και θέατρο, αλλά οι περισσότεροι από τους σκηνοθέτες απέρριψαν να συνεργαστούν μαζί του λόγω της τοξικομανίας του. Αφήνοντας τη γυναίκα και την κόρη του, ο ηθοποιός αποφάσισε να πάει για αποτοξίνωση λέγοντας «Γεια σας, είμαι ο Sam και είμαι τοξικομανής».

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, ο ηθοποιός επέστρεψε και δούλεψε σε περισσότερες από 100 ταινίες, μαζί με τη λήψη ορισμένων βραβείων κύρους για το έργο του.

Anthony Hopkins

14 Διάσημοι Celebrities που έλιωσαν από τις Καταχρήσεις και τα Ναρκωτικά - Εικόνα 14

Ήταν το 1964, όταν ο ηθοποιός απέκτησε την δουλειά του στο Εθνικό Θέατρο, αλλά απολύθηκε για τη μέθη του. Μια μέρα, ξύπνησε σε κάποιο μέρος στο αυτοκίνητό του χωρίς να έχει καταλάβει πώς έφτασε εκεί. Θα μπορούσε εύκολα να πεθάνει και αυτός ο φόβος τον προκάλεσε να σταματήσει να πίνει. Σήμερα, ο ηθοποιός είναι 79 ετών και είναι ένας επιτυχημένος διάσημος.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement