50χρονη κάνει 15 αισθητικές επεμβάσεις σε 12 μήνες και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά

Advertisement
50χρονη κάνει 15 αισθητικές επεμβάσεις σε 12 μήνες και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά
Advertisement

Την παραμονή των γενεθλίων της και πριν σβήσει 50 κεράκια στην τούρτα, η συγγραφέας Jancee Dunn αποφάσισε ότι θέλει να γυρίσει λίγο πίσω το χρόνο.

Όχι, μην υποθέσετε ότι πρόκειται να δείτε άλλη μία από τις πλαστικές κούκλες Μπάρμπι. Η συντάκτρια της Vogue, έκανε ίσως τις πιο επιτυχημένες αισθητικές επεμβάσεις με σύμμαχο την ελληνικής καταγωγής δερματολόγο MD, Ph.D., Macrene Alexiades.

Οι θεραπείες περιελάμβαναν Botox, υαλουρονικό οξύ, αναζωογόνηση δέρματος με λέιζερ και αναζωογόνηση χεριών. Η εφαρμογή αυτών ξεκίνησε το περασμένο έτος και ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες.

Όπως θα δείτε κι εσείς το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, γιατί πολύ απλά οι επεμβάσεις δεν φαίνονται πάνω στη συντάκτρια της Vogue. Ούτε ρυτίδες, ούτε πανάδες, ούτε δέρμα που περισσεύει.

Η 50χρονη φαίνεται πιο ξεκούραστη, πιο φρέσκια. Κι αυτό είναι κάτι που επιθυμούν οι περισσότερες γυναίκες από τις δικές τους αισθητικές επεμβάσεις.

50χρονη κάνει 15 αισθητικές επεμβάσεις σε 12 μήνες και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά - Εικόνα 2 50χρονη κάνει 15 αισθητικές επεμβάσεις σε 12 μήνες και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά - Εικόνα 3 50χρονη κάνει 15 αισθητικές επεμβάσεις σε 12 μήνες και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά - Εικόνα 4

[vogue]

 

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα