11 πολύ επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη που θα προτιμούσες να είσαι άνεργος από το να δουλέψεις σε αυτές

Advertisement
11 πολύ επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη που θα προτιμούσες να είσαι άνεργος από το να δουλέψεις σε αυτές
Advertisement

Αν ψάχνετε για μια περιπετειώδη δουλειά και σκέφτεστε να κάνετε μια από αυτές που βρίσκεται στην λίστα που θα δείτε παρακάτω ίσως θα έπρεπε να το σκεφτείτε ξανά. Μπορεί να φαίνονται συναρπαστικές και καλοπληρωμένες, αλλά ο χαρακτηρισμός επικίνδυνες τις περιγράφει καλύτερα. Δείτε παρακάτω τις 11 πιο επικίνδυνες δουλειές του κόσμου.

1. Οικοδόμος

Οι 11 πιο επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη - Εικόνα 1

Παρόλο που οι οικοδόμοι φοράνε προστατευτικές στολές εξακολουθούν να χρησιμοποιούν επικίνδυνα εργαλεία και πρέπει να κουβαλάνε πολύ ακριβά πράγματα σε πολύ μεγάλα ύψη. Άλλος ένας κίνδυνος είναι οι τοίχοι που μπορεί να καταρρεύσουν.

2. Κούριερ

Οι 11 πιο επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη - Εικόνα 2

Η δουλειά των κούριερ θεωρείται αρκετά επικίνδυνη σε πολλές χώρες. Απλά φανταστείτε κάποιον που πρέπει να παραδώσει μια πίτσα σε ένα πάρτι με μεθυσμένους ανθρώπους ή σε ένα διαμέρισμα με κάποιον που είναι σε κακή διάθεση και είναι κυκλοθυμικός. Οι κούριερ συχνά πέφτουν θύματα κλοπών και άλλων εγκλημάτων.

3. Κατασκευαστής μικροτσίπ

Οι 11 πιο επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη - Εικόνα 3

Όλοι απολαμβάνουμε τα λάπτοπ και τα κινητά μας, αλλά υπάρχει μεγάλο κόστος για όσους τα φτιάχνουν. Μια σειρά από επικίνδυνα χημικά, όπως το αρσενικό, χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους. Μπορεί οι επιδράσεις των μικροτσίπ να μην είναι άμεσες, αλλά οι μακροχρόνιες επιπλοκές περιλαμβάνουν αποβολές, καρκίνο και προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα.

4. Υπάλληλοι σε εγκαταστάσεις πετρελαίου

Οι 11 πιο επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη - Εικόνα 4

© Wikimedia

Η δουλειά σε έναν τόπο σημαίνει ότι οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν με ένα από τα πιο εύφλεκτα υλικά στον κόσμο. Οι υπάλληλοι μπορεί να δουλεύουν 16 ώρες συνεχόμενα ή να περάσουν 2 μέρες χωρίς να κοιμηθούν καθόλου. Οι πυρκαγιές, οι εκρήξεις, οι πνιγμοί και ο κίνδυνος να κολλήσει κάποιο μέρος του σώματος σε κάποιο μηχάνημα είναι συνηθισμένοι κίνδυνοι.

5. Διασκεδαστές κροκοδείλων

Οι 11 πιο επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη - Εικόνα 5

© Depositphotos

Οι διασκεδαστές κροκοδείλων διακινδυνεύουν την ζωή τους, βάζοντας διάφορα μέρη του σώματός τους μέσα στα σαγόνια των κροκοδείλων, παίζοντας με την ουρά τους και άλλα τρελά πράγματα.

6. Ξυλοκόπος

Οι 11 πιο επικίνδυνες δουλειές πάνω στον πλανήτη - Εικόνα 6

© DepositphotosΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα