Η θαυματουργή ιστορία με τα σιαμαία κοριτσάκια που θα ζούσαν μόνο 1 μέρα και σήμερα είναι 10 χρονών

Advertisement
Η θαυματουργή ιστορία με τα σιαμαία κοριτσάκια που θα ζούσαν μόνο 1 μέρα και σήμερα είναι 10 χρονών
Advertisement

Για δέκα χρόνια, δύο σιαμαία δίδυμα που μοιράζονται έναν εγκέφαλο και ένα κρανίο, αψήφησαν τις προσδοκίες των γιατρών τους και τώρα η θαυματουργή τους ιστορία παρουσιάστηκε σε ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Η Tatiana και η Krista Hogan έφεραν στην οικογένειά τους τόση μεγάλη χαρά και ευτυχία, αφού ζουν την κάθε τους μέρα στο έπακρο και πηγαίνουν στο σχολείο όπως και τα άλλα παιδιά στον Καναδά.

Όταν γεννήθηκαν η Tatiana και η Krista, οι γονείς τους, η Felicia και ο Brendan, προειδοποιήθηκαν να προετοιμαστούν για τα χειρότερα, αφού οι γιατροί δεν περίμεναν πως τα παιδιά αυτά θα επιβίωναν.

Η θαυματουργή ιστορία με τα σιαμαία κοριτσάκια που θα ζούσαν μόνο 1 μέρα και σήμερα είναι 10 χρονών - Εικόνα 1

Η θαυματουργή ιστορία με τα σιαμαία κοριτσάκια που θα ζούσαν μόνο 1 μέρα και σήμερα είναι 10 χρονών - Εικόνα 2

Αλλά σήμερα, τα δίδυμα, που ζουν με την οικογένειά τους στο Vernon της Βρετανικής Κολομβίας, συνεχίζουν να αψηφούν τις προσδοκίες και να απολαμβάνουν τη ζωή τους με τους συμμαθητές τους.

Στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο Inseparable, η Tatiana και η Krista δείχνουν στον κόσμο πώς είναι να μοιράζεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου.

Η θαυματουργή ιστορία με τα σιαμαία κοριτσάκια που θα ζούσαν μόνο 1 μέρα και σήμερα είναι 10 χρονών - Εικόνα 3

Τα δίδυμα εκτός από το να επικοινωνούν με τα μάτια, μοιράζονται επίσης τα ίδια συναισθήματα και πονάνε και οι δύο όταν χτυπάει η μια.

Η καθεμία ελέγχει τα δικά της άκρα, ωστόσο, μπορεί να ελέγξει και τα άκρα της άλλης.

Σύμφωνα με τη μητέρα τους Felicia, τα κορίτσια λατρεύουν να πηγαίνουν στο σχολείο, να βλέπουν Power Rangers και να τρώνε κέικ.

Η θαυματουργή ιστορία με τα σιαμαία κοριτσάκια που θα ζούσαν μόνο 1 μέρα και σήμερα είναι 10 χρονών - Εικόνα 4

Επιπλέον, η μητέρα τους λέει ότι είναι πάντα χαμογελαστές και φέρνουν σ’ εκείνη και στον πατέρα τους, Brendan, μεγάλη χαρά μαζί με τα άλλα παιδιά τους, τη 13χρονη Rosa, τον 11χρονο Christopher, και την 7χρονη Shayleigh.

“Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ τίποτα απ’ όσα μπορούν να κάνουν τώρα. Ο δεσμός τους είναι απίστευτος και η επικοινωνία τους μοναδική,” λέει η Felicia στο ντοκιμαντέρ που θα κάνει πρεμιέρα στο CBC.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της Felicia, οι Hogans είχαν μάθει ​​ότι τα μωρά τους ήταν ενωμένα στο κεφάλι και ότι το μέλλον τους θα ήταν αβέβαιο.

Η θαυματουργή ιστορία με τα σιαμαία κοριτσάκια που θα ζούσαν μόνο 1 μέρα και σήμερα είναι 10 χρονών - Εικόνα 5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα