ΖΩΔΙΑ

Ο Σκορπιός: Το σταθερό ζώδιο του Νερού

Ο Σκορπιός: Το σταθερό ζώδιο του Νερού
Advertisement

Το ζώδιο του Σκορπιού κατέχει την 8η θέση στον ζωδιακό κύκλο και έχει δύο σύμβολα. Το πρώτο είναι ο σκορπιός, ο οποίος έρπει στη γη και έχει ουρά που καταλήγει σε ένα δηλητηριώδες…κεντρί. Αυτό το σύμβολό δείχνει ότι στόχος σας θα είναι να παλέψετε το άσχημο και το οδυνηρό ό, τι κι αν είναι αυτό στη δική σας ζωή χωρίς να το αφήσετε να σας πάρει τα ηνία και να απολέσετε τον εαυτό σας.

Το δεύτερο, είναι ο αετός που πετάει αγέρωχος ψηλά, είναι μέσα από τις δυσκολίες και τις ασχήμιες της ζωής να αναγεννηθείτε και να υπηρετήσετε ένα υψηλό ιδανικό, να καταφέρετε να μετουσιώσετε τις αρνητικές εμπειρίες της ζωής σε γόνιμο έδαφος για εξέλιξη. Αν δοκιμάζαμε να ενώσουμε τα δύο μέρη σε ένα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο δια βίου στόχος σας είναι να φέρετε φως στο σκοτάδι (μιας σχέσης, κατάστασης, έργου ή οτιδήποτε άλλου).

Η Προσωπικότητα του Σκορπιού: Είναι δυναμικός, πείσμων, διερευνητικός, διεισδυτικός αινιγματικός, με δύναμη της πειθούς και έντονο ένστικτο. Λάτρης του ελέγχου, της απολυτότητας και των άκρων, σιχαίνεται τα ημίμετρα και τις χρυσές τομές. Είναι δύσπιστος, καχύποπτος, ισχυρογνώμων, εκδικητικός (αλλά με αιτία), ταυτόχρονα όμως είναι ο πιο αξιόπιστος άνθρωπος και θα σταθεί δίπλα σε κάποιον ως το τέλος, αν κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Σύμβολο: Ζυγαριά/Ποιότητα: Σταθερό/Στοιχείο: Νερό/Κυβερνήτης πλανήτης: Πλούτωνας/Αδυναμία: Αφροδίτη/Οίκος που σχετίζεται: 8ος

Πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement