Πούλησαν σε γυναίκα 11 πατάτες για iPhone στις εκπτώσεις του Black Friday

Advertisement
Πούλησαν σε γυναίκα 11 πατάτες για iPhone στις εκπτώσεις του Black Friday
Advertisement

Όλοι όσοι λατρεύουν τα iPhone πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν τις καλύτερες τιμές στις προσφορές της Black Friday και περιμένουν αυτήν την ημέρα για να κάνουν την πολυπόθητη αγορά. Ωστόσο, όταν υπάρχει ζήτηση υπάρχει και απάτη. Μια γυναίκα στο Μιλγουόκι των Ηνωμένων Πολιτειών την πάτησε άσχημα καθώς πίστεψε πραγματικά πως με 100 δολάρια θα μπορούσε να αποκτήσει το αγαπημένο της κινητό.

Πούλησαν σε γυναίκα 11 πατάτες για iPhone στις εκπτώσεις του Black Friday - Εικόνα 1

Η ανυποψίαστη κυρία πλήρωσε για iPhone και γυρίζοντας σπίτι ανακάλυψε ότι της είχαν πουλήσει 11 κομμένες πατάτες. Μοιράστηκε την οργή της και την ιστορία στο LiveLeak με την ελπίδα να μην την πατήσουν κι άλλοι.

Ο πωλητής του iPhone-πατάτα ήταν πλανόδιος με φορτηγάκι και πουλούσε από ρούχα μέχρι κινητά και λάπτοπ. «Ρώτησα αν είχε κανένα iPhone6 και μου είπε ότι έχει ένα καλό σήμερα και το δίνει για 100 δολάρια. Μου έδειξε κι ένα κινητό σε καλή κατάσταση και μου είπε πως ένα ίδιο υπάρχει μέσα στο κουτί που θα έπαιρνε αν το αγόραζα». Η μη κατονομαζόμενη και εξαπατημένη γυναίκα αγόρασε το προϊόν το οποίο ήταν συσκευασμένο και εκτός αυτού πήρε και απόδειξη.

Ο πωλητής είχε χιούμορ καθώς μαζί με τις 11 κομμένες πατάτες στη μέση πούλησε στη γυναίκα κι έναν φορτιστή. «Πρέπει να πάει φυλακή με αυτό που έκανε», ανέφερε η γυναίκα στα τοπικά μέσα, ενώ μετά από αυτό ο πλανόδιος πωλητής είχε γίνει «καπνός».

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα