Γυναίκα παντρεύτηκε τον άγνωστο δότη σπέρματος με τον οποίο απέκτησε την κόρη της

Advertisement
Γυναίκα παντρεύτηκε τον άγνωστο δότη σπέρματος με τον οποίο απέκτησε την κόρη της
Advertisement

Ένα ζευγάρι που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε αφότου απέκτησε μια κόρη μέσω της μεθόδου της δωρεάς σπέρματος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και συγκινήσει το διαδίκτυο. Μάλιστα, αυτό το ασυνήθιστο «σενάριο»  πρόκειται να γίνει και ταινία.

Γυναίκα παντρεύτηκε τον άγνωστο δότη σπέρματος με τον οποίο απέκτησε την κόρη της - Εικόνα 1

Η Aminah Hart και ο Scott Andersen, που ζουν στην Αυστραλία,συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2013, ένα χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους, Leila.

Ο Andersen ήταν δότης σπέρματος και η Hart είχε αποφασίσει να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση, έχοντας ήδη περάσει τη δραματική απώλεια των δυο γιων της, που είχαν φύγει πολύ νωρίς από τη ζωή λόγω μιας γενετικής νόσου.

Η γυναίκα ήταν και πάλι έτοιμη να γίνει μητέρα, αλλά δεν ήξερε ότι η γέννηση της κόρης της θα την οδηγούσε και στον έρωτα της ζωής της.

Στις 14 Αυγούστου του 2012, λοιπόν, το κορίτσι γεννήθηκε και, στη συνέχεια, η Hart, έχοντας μεγαλώσει χωρίς πατέρα, ήθελε ο μπαμπάς του δικού της παιδιού να είναι παρόν στη ζωή του.

Η μητέρα της Hart, λοιπόν, έψαξε στο ίντερνετ, βρήκε φωτογραφία του Andersen και την ενθάρρυνε να ζητήσει από την κλινική που είχε τα στοιχεία του να τους φέρει σε επαφή.

Εκείνος, όχι μόνο δέχτηκε να δει το παιδί του, αλλά λίγο καιρό μετά τη γνωριμία, το ζευγάρι ερωτεύτηκε. Την ημέρα των γενεθλίων ενός από τους γιους που είχε χάσει η Hart και ενώ η ίδια βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ο Andersen βγήκε με τη μικρή Liela για να αγοράσουν γάλα και επέστρεψε με … δαχτυλίδι αρραβώνων!

Δώδεκα μήνες αργότερα, το ζευγάρι παντρεύτηκε, με παριστάμενους 130 στενούς φίλους και με θέα στη θάλασσα. Στο γάμο, φυσικά, βρισκόταν και η κόρη τους. Και παρότι ήταν μια μάλλον ασυνήθιστη ιστορία αγάπης, δείχνει – όπως παραδέχονται σήμερα και οι δύο – να πέτυχε και με το παραπάνω…

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement