Γιατρός χορεύει σε μονάδα εντατικής θεραπείας παιδικού νοσοκομείου για να κάνει μικρά παιδιά να νιώσουν καλύτερα

Advertisement
Γιατρός χορεύει σε μονάδα εντατικής θεραπείας παιδικού νοσοκομείου για να κάνει μικρά παιδιά να νιώσουν καλύτερα
Advertisement

Ένας γιατρός κάνει το “zombie” και χορεύει για να παρηγορήσει τα παιδιά στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Wolfson Children’s Hospital και ένα βίντεο του έχει γίνει ήδη viral. Εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν αυτό το βίντεο, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανίδας παρουσιάστριας Ellen DeGeneres.

Τον Αύγουστο, η Autumn Moses είχε προσβληθεί από στρεπτόκοκκο και η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο παιδιών Wolfson στο Jacksonville της Φλόριντα.

Τα δύο άλλα αδέλφια της Autumn, η Winter και η Kristlynn, ήταν επίσης στο πλευρό της στην αίθουσα των επειγόντων περιστατικών.

Τα τρία παιδιά φαίνονταν πολύ ανήσυχα και λυπημένα. Τότε πλησίασε ο Δρ. Chima Matthew.

Γιατρός χορεύει σε μονάδα εντατικής θεραπείας παιδικού νοσοκομείου για να κάνει μικρά παιδιά να νιώσουν καλύτερα - Εικόνα 1©Facebook | Wolfson Children

Ο Δρ. Matthew αποφάσισε να φτιάξει τη διάθεση των παιδιών με ένα συναρπαστικό χορευτικό σόου.

Έβαλε μουσική από το κινητό του τηλέφωνο και άρχισε να χορεύει σαν ζόμπι! Με την καλή του αίσθηση του χιούμορ, το γύρισε γρήγορα στα μπλουζ. Σύντομα, οι τρεις αδελφές άρχισαν να συμμετέχουν στο χορό!

Στη συνέχεια γύρισε προς το κρεβάτι της μικρής ασθενούς και της έκανε αστείες γκριμάτσες για να γελάσει. Η μητέρα κατέγραψε αυτή την αστεία στιγμή με το κινητό της.

Γιατρός χορεύει σε μονάδα εντατικής θεραπείας παιδικού νοσοκομείου για να κάνει μικρά παιδιά να νιώσουν καλύτερα - Εικόνα 2

©Facebook | Wolfson Children

Το Νοσοκομείο Παίδων Wolfson ανέβασε το βίντεο στην επίσημη σελίδα του στο Facebook.

“Η μητέρα είπε ότι είναι ο πιο ευχάριστος και αστείος γιατρός που έχει γνωρίσει! Μπράβο γιατρέ!” Έγραψε το Νοσοκομείο Παίδων Wolfson.

Γιατρός χορεύει σε μονάδα εντατικής θεραπείας παιδικού νοσοκομείου για να κάνει μικρά παιδιά να νιώσουν καλύτερα - Εικόνα 3

©Facebook | Wolfson Children

Το ξεκαρδιστικό υλικό έχει γίνει viral και έχει προβληθεί περίπου 9 εκατομμύρια φορές στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Action News Jax, αυτό το βίντεο τράβηξε την προσοχή της Αμερικανίδας παρουσιάστριας Ellen DeGeneres, η οποία κοινοποίησε το βίντεο, λέγοντας: “Η αδελφή τους ήταν άρρωστη, γι’ αυτό ο γιατρός τους, τους έφτιαξε τη διάθεση με χορό.”

“Ένας γιατρός που νοιάζεται πραγματικά για τα παιδιά,” σχολίασε ένας άλλος χρήστης του Facebook.

Γιατρός χορεύει σε μονάδα εντατικής θεραπείας παιδικού νοσοκομείου για να κάνει μικρά παιδιά να νιώσουν καλύτερα - Εικόνα 4

©Facebook | Wolfson Children

Ο Δρ. Matthew δένεται με όλους τους ασθενείς του.

“Έχω πάει σε ένα σωρό κηδείες παιδιών και μερικοί άνθρωποι μου λένε, ‘Chima, δένεσαι πολύ, μην αφήνεις να υπάρχει συναίσθημα μέσα σ’ όλο αυτό.’ Κι εγώ απαντώ πως θα παραιτηθώ από γιατρός την ημέρα που θα σταματήσει να υπάρχει συναίσθημα σ’ όλο αυτό που κάνω,” είπε ο γιατρός.

Γιατρός χορεύει σε μονάδα εντατικής θεραπείας παιδικού νοσοκομείου για να κάνει μικρά παιδιά να νιώσουν καλύτερα - Εικόνα 5©Facebook | Wolfson Children

Ο Δρ. Matthew είναι ένας ήρωας γι’ αυτά τα παιδιά!

Caught in the act of caring! Dr. Chima Matthew was treating a young patient when he noticed her siblings seemed worried. He decided to lighten the mood by playing music and asking them to join him in dancing. Mom said she’s never seen a doctor so passionate and natural with kids, adding “that two minutes out of his life made a lasting impression on ours.” Way to go, doc!

Δημοσιεύτηκε από Wolfson Children’s Hospital στις Τετάρτη, 6 Σεπτεμβρίου 2017

Πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα