Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια

Advertisement
Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια
Advertisement

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυτελή πολυκαταστήματα στον κόσμο στολίστηκε για τα Χριστούγεννα και οι βιτρίνες του πραγματικά σε ταξιδεύουν σε έναν παραμυθένιο κόσμο.

Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 1

Το Harrods, ένα από τα πιο διαχρονικά και πανάκριβα πολυκαταστήματα του κόσμου, όπου εκατομμύρια τουρίστες καταφθάνουν εκεί την περίοδο των Χριστουγέννων για να κάνει τα καθιερωμένα του ψώνια, στολίστηκε για την εορταστική περίοδο και το διαδίκτυο πήρε φωτιά.

Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 2

Ένα από τα αγαπημένα brand της Κέιτ Μίντλετον έφερε μία πιο ιταλική εσάνς στο Λονδίνο, στολίζοντας 14 βιτρίνες του πολυκαταστήματος με χιλιάδες λαμπάκια, γιρλάντες, μαριονέτες και μικρά χριστουγεννιάτικα δεντράκια.

Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 3

Βέβαια από κάθε βιτρίνα δεν έλειπαν φινετσάτα ρούχα και αξεσουάρ του διάσημου ιταλικού οίκου, καθώς και αστραφτερά κουτιά με χρυσόσκονη και κορδέλες- υπερπαραγωγή.

Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 4

Το φόντο στις βιτρίνες ήταν διακοσμημένο με ρετρό ταπετσαρίες, οικιακές συσκευές με την υπογραφή του οίκου και φυσικά παραδοσιακές ιταλικές λιχουδιές που άνοιγαν την όρεξη στους περαστικούς δελεάζοντας τους να κάνουν μία βόλτα στο εσωτερικό του Harrods.

Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 5

Με τα εκατοντάδες πολύχρωμα λαμπιόνια τόσο στις βιτρίνες, όσο και σε ολόκληρο το κτίριο, καθώς και τα ρετρό παραδοσιακά βρετανικά ρολόγια να διακοσμούν το εξωτερικό του καταστήματος, Βρετανοί και μη άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες έξω από το κτίριο, θυμίζοντας στους χρήστες του διαδικτύου πως τα Χριστούγεννα πλησιάζουν.

Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 6

Οι βιτρίνες δεν είναι η μόνη έκπληξη στο Harrods, καθώς στο εσωτερικό του μπορεί να βρει κανείς ιδιαίτερα κομμάτια από την συλλογή της Dolce & Gabbana, η οποία είναι και αυτή στολισμένη με χιλιάδες μπιχλιμπίδια.

Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 7

Όσον αφορά τα οικονομικά, για τον μήνα που πέρασε, τα συνολικά έσοδα του Harrods ήταν περίπου 2,1 δις δολάρια καθώς λόγω της πτώσης της λίρας, ξένοι αγοραστές ξεχύθηκαν στα πολυκαταστήματά του ψάχνοντας για είδη πολυτελείας.

Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 8

Οι συνολικές συναλλαγές για τους τελευταίους 12 μήνες αυξήθηκαν κατά 23,3% σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, κυρίως επειδή η πτώση της στερλίνας μετά την ψηφοφορία του Brexit «σήμαινε» την τεράστια πτώση των τιμών για τους πλούσιους αλλοδαπούς που ταξίδεψαν στο Λονδίνο.

Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 9

Στην πόλη ταξίδεψαν επίσης συνολικά περίπου 19,1 τουρίστες, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν ξέχασαν να περάσουν από τα πολυκαταστήματα Harrods, τα οποία αποτελούν βασικό αξιοθέατο του Λονδίνου.

Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 10 Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 11 Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 12 Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 13 Οι Dolce & Gabbana στόλισαν τις βιτρίνες του Harrods για τα Χριστούγεννα παραμυθένια - Εικόνα 14

[twitter] [ief]

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα