Ο Daniel Craig (επιτέλους) αποκάλυψε ότι θα παίξει ξανά τον James Bond

Advertisement
Ο Daniel Craig (επιτέλους) αποκάλυψε ότι θα παίξει ξανά τον James Bond
Advertisement

Το ακούγαμε από εδώ, το διαβάζαμε από εκεί, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ούτε από την εταιρεία παραγωγής ούτε από τον ίδιο τον Daniel Craig.

Φαίνεται, όμως, πως καθετί έχει το χρόνο του κι έτσι ο η ηθοποιός παραδέχτηκε στο χθεσινό Late Show του Stephen Colbert αυτό που ήταν κοινό μυστικό εδώ και μήνες: ότι θα υποδυθεί και πάλι τον πράκτορα 007, James Bond.

Ο Daniel Craig (επιτέλους) αποκάλυψε ότι θα παίξει ξανά τον James Bond - Εικόνα 1

Ο Daniel Craig (επιτέλους) αποκάλυψε ότι θα παίξει ξανά τον James Bond - Εικόνα 2

Όταν, λοιπόν, τέθηκε το ζήτημα αν θα ντυθεί για 5η φορά ο πιο επιτυχημένος μυστικός πράκτορας όλων των εποχών, ο Daniel Craig απάντησε: «Έχω υπάρξει φειδωλός σε αυτό το ζήτημα. Έκανα συνεντεύξεις, με ρωτούσαν αν θα παίξω ξανά στον James Bond αλλά ένιωθα ότι αν έλεγα την αλήθεια, έπρεπε να την πω σ’ εσένα», με τον Colbert να μη χάνει την ευκαιρία και να τον ρωτά ευθέως: «Daniel Craig, θα επιστρέψεις ως James Bond;». Η απάντηση του Craig ήταν σύντομη και ξεκάθαρη: «Ναι».

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Guardian, στο άκουσμα αυτής της μία και μόνης λέξης το κοινό φυσικά αναφώνησε ενθουσιασμένο αλλά ο ηθοποιός πρόλαβε να ξεκαθαρίσει ότι είναι η τελευταία φορά που υποδύεται τον Bond: «Νομίζω πως αυτό ήταν», δήλωσε σχετικά.

Ο Daniel Craig (επιτέλους) αποκάλυψε ότι θα παίξει ξανά τον James Bond - Εικόνα 3

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα