Αυτή η 70χρονη Αυστραλιανή κυρία διατηρείται υπέροχα εγκαταλείποντας μόνο ένα πράγμα από την διατροφή της, την ζάχαρη

Advertisement
Αυτή η 70χρονη Αυστραλιανή κυρία διατηρείται υπέροχα εγκαταλείποντας μόνο ένα πράγμα από την διατροφή της, την ζάχαρη
Advertisement

Μερικοί από εμάς ξοδεύουμε όλη μας τη ζωή αναζητώντας τη φόρμουλα για το τέλειο σώμα. Και πιθανότατα εδώ είναι: Η Carolyn Hartz, 70 ετών, έχει αποκλείσει μόνο ένα τρόφιμο από τη διατροφή της και έμεινε για πάντα νέα και όμορφη.

Εμείς μοιραζόμαστε με χαρά την ιστορία της μαζί σας.

Η Carolyn Hartz θα κλείσει τα 70 τον Ιούλιο. Έχει γίνει γιαγιά τέσσερις φορές, αλλά φαίνεται τόσο υπέροχη που απλά δεν μπορείς να την αποκαλείς «Γιαγιά».

Η Carolyn είναι σίγουρη ότι η λύση για ένα τέλειο σώμα είναι απλή: προσέξτε τι βάζετε στο στόμα σας και κουνήστε τα πόδια σας.

Αυτή η 70χρονη Αυστραλιανή κυρία διατηρήτε υπέροχα εγκαταλείποντας μόνο ένα πράγμα από την διατροφή της, την ζάχαρη +++++++ - Εικόνα 2

Ποτέ δεν χρησιμοποιεί την ηλικία της ως δικαιολογία. Για παράδειγμα, ξεκίνησε πρόσφατα τένις.

Αυτή η 70χρονη Αυστραλιανή κυρία διατηρήτε υπέροχα εγκαταλείποντας μόνο ένα πράγμα από την διατροφή της, την ζάχαρη +++++++ - Εικόνα 3

Το μυστικό της ομορφιάς της είναι απλό. Πριν από 30 χρόνια, η Carolyn έπρεπε να κόψει εντελώς τα πάντα που περιέχουν λευκή ραφιναρισμένη ζάχαρη για λόγους υγείας: είχε διαβήτη.

Μετά από ένα χρόνο, το σώμα της Carolyn επανήλθε και το σάκχαρο της στο αίμα σταθεροποιήθηκε. Δεν ήθελε ποτέ να ζήσει με αυτόν τον τρόπο, όμως, επειδή αρνήθηκε όλα τα τρόφιμα που αγαπούσε τόσο πολύ.

Τότε βρήκε έναν τρόπο να τρώει γλυκά χωρίς βλαβερές συνέπειες: η Carolyn έγινε επιχειρηματίας, ανοίγοντας μια εταιρεία τεχνητών γλυκαντικών.

Δεν βασίζεται μόνο σε μία σωστή διατροφή, φυσικά. Η Carolyn κοιμάται 8 ώρες την ημέρα και κάνει πολύ περπάτημα, διαλογισμό και αθλητισμό. Επίσης ομολόγησε ότι έχει κάνει μερικές μικρές πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Ως μητέρα και έμπειρο άτομο, η Carolyn λέει πάντα: «Η ζωή δεν είναι τέλεια, όλα δεν θα πάνε όπως θέλετε, αλλά αυτό είναι ok. Επειδή συχνά το σύμπαν σας σπρώχνει προς μια άλλη κατεύθυνση. Πιστεύω ακράδαντα ότι όταν μια πόρτα κλείνει, ανοίγει μια άλλη. Δεν λέω ότι είμαι πάντα ευδιάθετη. Όχι, έχω και τις κακές μου στιγμές, αλλά το μυστικό είναι ότι το ποτήρι είναι μισό γεμάτο. Σήκω πάνω και συνέχισε. «

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα