Ανέκδοτο: Σε εξετάσεις φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε…

Advertisement
Ανέκδοτο: Σε εξετάσεις φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε…
Advertisement

Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και έναν έναν.

Περνάει ο πρώτος, του λέει ο καθηγητής: – Eίσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε; Ο φοιτητής απαντάει: – Ανοίγω το παράθυρο. Οπότε του λέει ο καθηγητής: – Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου;

O κακόμοιρος ο φοιτητής μην ξέροντας να απαντήσει κόβεται. Αυτό συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές ώσπου μπαίνει ο τελευταίος, ο οποίος είναι στο τελευταίο έτος. Του λέει ο καθηγητής: – Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε; – Βγάζω το σακάκι μου, λέει ο φοιτητής.

Ο καθηγητής του λέει: – Ζεσταίνεσαι πολύ! – Ε τότε βγάζω και τη μπλούζα μου. – Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ! – Ε, βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ. – Μα μιλάμε καίγεσαι! – Ε, τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνουμε. – Ωραία… Είναι κι ένας αράπης εκεί και αν το βγάλεις θα σε γαμ**σει… Ακόμα θες να γδυθείς; – Κοιτάξτε κύριε καθηγητά εγώ προσπαθώ να πάρω πτυχίο εδώ και πόσα χρόνια και συνέχεια με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να με γαμ**σει, εγώ το παράθυρο ΔΕΝ το ανοίγω!!!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα