30χρονος άντρας μοιάζει και φέρεται σαν μωρό εξαιτίας σπάνιας ασθένειας

Advertisement
30χρονος άντρας μοιάζει και φέρεται σαν μωρό εξαιτίας σπάνιας ασθένειας
Advertisement

Μια μυστηριώδης ασθένεια φαίνεται ότι έχει κάνει έναν 30χρονο άντρα στην ανατολική Κίνα να δείχνει και να συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί. Ο ίδιος δε μπορεί να μιλήσει, στέκεται όρθιος μόνο για λίγο και χρειάζεται συνεχές ντάντεμα, κάτι που η λατρεμένη του μητέρα τρελαίνεται να κάνει.

30χρονος άντρας μοιάζει και φέρεται σαν μωρό εξαιτίας σπάνιας ασθένειας - Εικόνα 1Κοιτώντας τον Wang Tianfang, ο κόσμος φαντάζεται ότι είναι το πολύ 4 ετών, όμως στην πραγματικότητα, είναι γεννημένος το 1987 και σύμφωνα με τη μητέρα του, η  σωματική και διανοητική του ανάπτυξη σταμάτησαν όταν αυτός ήταν 2-3 ετών. Πολλοί ήταν οι γιατροί που τον εξέτασαν, όμως κανένας δεν κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να ανακαλύψει την ασθένεια που από την οποία πάσχει ο Tianfang.

 

30χρονος άντρας μοιάζει και φέρεται σαν μωρό εξαιτίας σπάνιας ασθένειας - Εικόνα 2

Το ύψος του 30χρονου, φτάνει μόλις τα 80 εκατοστά, ενώ είναι ανίκανος να μιλήσει και να τραφεί μόνος του. Όπως λέει η 52χρονη μητέρα του, όταν άρχισαν τα προβλήματα υγείας του να είναι εμφανή, πολλοί γείτονες της τη συμβούλευσαν να τον εγκαταλείψει σε ένα βουδιστικό ναό και να συνεχίσει τη ζωή της. Η ίδια ποτέ δεν τους άκουσε και πλέον λέει ότι το μόνο που θέλει είναι ο γιος της να μείνει υγιείς και ζωντανός.

30χρονος άντρας μοιάζει και φέρεται σαν μωρό εξαιτίας σπάνιας ασθένειας - Εικόνα 3

Η γυναίκα γνωρίζει πως η κατάσταση του 30χρονου είναι μη αναστρέψιμη, όμως αυτό που επιθυμεί είναι εκείνος να συνεχίσει να ζει. Οι γιατροί της έλεγαν ότι δεν άντεχε να φτάσει μέχρι τα 30, εκείνη όμως με τη φροντίδα και την προσοχή που του δείχνει, κατάφερε να διαψεύσει τις προγνώσεις τους.

Φυσικά, το να μεγαλώνει ένα παιδί με χρόνια ασθένεια δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα, όμως η 52χρονη, που είναι ανύπαντρη μητέρα, όλα αυτά τα χρόνια καταφέρνει και παρέχει στο σπίτι της όλα τα απαραίτητα. Βγάζει χρήματα μαζεύοντας φύλλα τσαγιού από τα βουνά που βρίσκονται κοντά στην περιοχή που ζει και δουλεύοντας σαν καθαρίστρια σε σπίτια του χωριού. Παλαιότερα άφηνε τον Tianfang μόνο του, μέχρι που πριν από λίγα χρόνια εκείνος έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του. Έκτοτε έχει βάλει τους γείτονες της να τον προσέχουν μέχρι εκείνη να γυρίσει σπίτι.

30χρονος άντρας μοιάζει και φέρεται σαν μωρό εξαιτίας σπάνιας ασθένειας - Εικόνα 4

Πάντως ο 30χρονος δεν έχει καταφέρει να μιλήσει και να περπατήσει ποτέ, ενώ μπορεί να μείνει όρθιος μόνο για 30 λεπτά, δε μπορεί να φάει μόνος του και πρέπει να φοράει πάνες.

30χρονος άντρας μοιάζει και φέρεται σαν μωρό εξαιτίας σπάνιας ασθένειας - Εικόνα 5

Όσο για τη μητέρα του, αυτό που θα ήθελε περισσότερο από όλα στη ζωή της, θα ήταν να τον ακούσει να την αποκαλέσει μητέρα έστω και για μια φορά, δυστυχώς όμως γνωρίζει ότι αυτό δε θα γίνει ποτέ.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα