Σκέψεις για εμφύτευση τεχνητής καρδιάς στο νικητή της Eurovision, Σαλβαντόρ Σομπράλ

Advertisement
Σκέψεις για εμφύτευση τεχνητής καρδιάς στο νικητή της Eurovision, Σαλβαντόρ Σομπράλ
Advertisement

Ο πρόεδρος της καρδιολογικής εταιρείας της Πορτογαλίας υποστήριξε ότι αν δεν βρεθεί σύντομα το μόσχευμα για τον Σαλβαντόρ τότε η εμφύτευση τεχνητής καρδιάς θα είναι η μόνη λύση

Ενώ η κατάσταση της υγείας του Σαλβαντόρ Σομπράλ φαίνεται να έχει σταθεροποιηθεί αφού σύμφωνα με τα τοπικά μέσα δεν βρίσκεται πλέον στην εντατική μονάδα, ο χρόνος όμως πιέζει ασφυκτικά αφού μέχρι στιγμής τουλάχιστον, συμβατό μόσχευμα δεν έχει βρεθεί, παρά το γεγονός ότι είναι πρώτος στη λίστα αναμονής.

Για το θέμα μίλησε και ο πρόεδρος της καρδιολογικής εταιρείας της Πορτογαλίας Manuel Carrageta, ο οποίος υποστήριξε ότι αν δεν βρεθεί σύντομα το μόσχευμα για τον Σαλβαντόρ τότε η εμφύτευση τεχνητής καρδιάς θα είναι η μόνη λύση.

Εν τω μεταξύ και όσο ο νικητής του διαγωνισμού της Eurovision 2017 βρίσκεται στο νοσοκομείο, τα μηνύματα συμπαράστασης που φθάνουν από όλο τον κόσμο, αποδεικνύουν ότι ο Σαλβαντόρ ναι μεν δίνει μία πολύ σκληρή μάχη για τη ζωή του, αλλά δεν είναι μόνος του σε αυτή τη δοκιμασία.

Η αδερφή του Λουίζα σε κάθε εμφάνιση της ζητά από όλους να προσεύχονται για τον αδερφό της, ώστε σύντομα να είναι και πάλι κοντά τους.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα