ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Θύμα τροχαίου ένας Νιγηριανός ποδηλάτης- Δέχτηκε επίθεση από το δράστη

Ρόδος: Θύμα τροχαίου ένας Νιγηριανός ποδηλάτης- Δέχτηκε επίθεση από το δράστη
Advertisement

2 Ελληνες στη Ρόδο που οδηγούσαν ένα αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε έναν Νιγηριανό ποδηλάτη. Οι δράστες του τροχαίου δυστυχήματος προσφέρθηκαν να μεταφέρουν τον ποδηλάτη στο Νοσοκομείο του νησιού και τότε ξεκίνησε μια απίστευτη περιπέτεια για τον άτυχο άντρα.

Οι αστυνομικές έρευνες έχουν επικεντρωθεί στον εντοπισμό και τη σύλληψη των 2 Ελλήνων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, που φέρονται ως οι δράστες στην υπόθεση με το τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, οι ιθύνοντες του τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον Νιγηριανό, μετά τη σύγκρουση, προσφέρθηκαν να βοηθήσουν τον ποδηλάτη μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τότε άρχισαν τα μεγαλύτερα μπλεξίματα για τον 40χρονο ποδηλάτη.

Οπως ανέφερε ο Νιγηριανός στους αστυνομικούς, εκείνος επέβαινε στο ποδήλατό του και πήγαινε με κατεύθυνση από την Ιαλυσό προς την Ρόδο, ενώ ξαφνικά έπεσε πάνω του ένα αυτοκίνητο που οδηγούσαν οι κατηγορούμενοι. Οπως είπε στη συνέχεια, εκείνος μετά τη σύγκρουση, έπεσε στο οδόστρωμα και ο οδηγός του ΙΧ προθυμοποιήθηκε να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες.

Ο ποδηλάτης μπήκε στο όχημα των 2 Ελλήνων και ο οδηγός τον μετέφερε στο παλαιό νοσοκομείο της Ρόδου, αντί να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου. Μόλις ο αλλοδαπός αντιλήφθηκε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου που τον τράκαρε, τον κορόιδευε κιόλας, αντέδρασε και προσπάθησε να φύγει από το όχημα.

Τότε ο οδηγός του ΙΧ, σύμφωνα με την καταγγελία του Νιγηριανού, επιτέθηκε στον τραυματισμένο ποδηλάτη, χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα κατσαβίδι, και του κατάφερε 3 χτυπήματα στην κνήμη και 2 ακόμη στο γόνατο! 

Μόλις ο Νιγηριανός μπόρεσε τελικά να φτάσει στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για τις πρώτες βοήθειες κατέθεσε το σχετικό περιστατικό στους αστυνομικούς του ΑΤ Ρόδου.

Πηγή

Advertisement