Η εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς στο γκαλά της FIFA που απογοήτευσε όλους τους φανατικούς θαυμαστές της

Advertisement
Η εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς  στο γκαλά της FIFA που απογοήτευσε όλους τους φανατικούς θαυμαστές της
Advertisement

Μια εμφάνιση που δεν την κολάκευε καθόλου έκανε η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, στο γκαλά της FIFA για τους κορυφαίους της σεζόν 2016-17.

Μπορεί στην ειδική εκδήλωση που έγινε στο Λονδίνο καλεσμένοι να ήταν όλοι οι σούπερ σταρ του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ωστόσο η διάσημη ηθοποιός κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο και, δυστυχώς για την ίδια όχι για καλό λόγο.

Η Τζόουνς ήταν ανάμεσα σε αυτούς που απένειμαν βραβεία στη διάρκεια του γκαλά, έχοντας ως παρτενέρ τον Ντιέγο Φορλάν, και η εμφάνισή της συζητήθηκε αλλά όχι για καλό. Πολλοί σχολίασαν ότι το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις.

Βέβαια, η συνολικά απογοητευτική εμφάνιση της Τζόουνς οφείλεται κυρίως στο ντύσιμο και το styling που επέλεξε για τη βραδιά.

Η εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς που απογοήτευσε - Εικόνα 1

Ούτε η τουαλέτα της, ούτε το στιλ των μαλλιών  και το μακιγιάζ της δεν την κολάκευαν με αποτέλεσμα να… ακούσει ιδιαίτερα άσχημα σχόλια.

Η εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς που απογοήτευσε - Εικόνα 2

«Η σύζυγος του Μάικλ Ντάγκλας χαμογελά σαν τον… Τζόκερ», είπαν κάποιοι ενώ πολλοί επεσήμαναν ότι η 48χρονη είναι «αγνώριστη από τις πλαστικές».

Η εμφάνιση της Κάθριν Ζέτα Τζόουνς που απογοήτευσε - Εικόνα 3

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα