ΔΙΑΦΟΡΑ

16 φωτογραφίες σκύλων πριν και μετά το κούρεμα

16 φωτογραφίες σκύλων πριν και μετά το κούρεμα
Advertisement

Είμαι φωτογράφος ζώων, το όνομα μου είναι Grace Chon και αυτές οι εικόνες είναι από τη νέα σειρά φωτογραφιών μου με τίτλο «HAIRY».

Έβρισκα ανέκαθεν τις πριν και μετά το κούρεμα φωτογραφίες σκύλων πραγματικά αστείες. Συνήθως δεν φαίνεται καν ότι είναι το ίδιο σκυλί σε κάθε φωτογραφία! Είχα την ιδέα να τραβήξω μια σειρά φωτογραφιών που υπογραμμίζει αυτόν τον ακραίο μετασχηματισμό. Κάθε σκύλος καθυστέρησε πολύ το κανονικό του πρόγραμμα περιποίησης για να μεγαλώσουν τα μαλλιά του όσο γίνεται περισσότερο. Ήθελα οι φωτογραφίες του μετά να είναι πραγματικά ακραίες, δείχνοντας ένα είδος κουρέματος που είναι ασυνήθιστο για τους περισσότερους από μας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όλα τα σκυλιά έχουν καλλωπιστεί σε ένα στυλ ιαπωνικής περιποίησης, το οποίο δεν ακολουθεί τα συνήθη πρότυπα κουρέματος και φροντίδας που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Μάλλον, η έμφαση δίνεται στο να κάνεις το σκυλί να φαίνεται όσο πιο αξιολάτρευτο γίνεται, επισημαίνοντας τα μοναδικά χαριτωμένα χαρακτηριστικά του. Αυτά τα κουρέματα είναι έργα τέχνης – κάθε κούρεμα διαρκεί ώρες καθώς γίνεται στην πλειοψηφία του με ψαλίδι. Ελπίζω να σας αρέσει!

Biggie Smalls Πριν

Biggie Smalls Μετά

Rocco Πριν

Rocco Μετά

Herman Πριν

Herman Μετά

Raider Πριν

Raider Μετά

Lana Πριν

Lana Μετά

Athena Πριν

Athena Μετά

Teddy Πριν

Teddy Μετά

Yuki Πριν

Yuki Μετά

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement