ΕΛΛΑΔΑ

Αφή φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία με… νερό στο πλαστικό ποτήρι -Κλειστό το αναψυκτήριο

Αφή φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία με… νερό στο πλαστικό ποτήρι -Κλειστό το αναψυκτήριο
Advertisement

Οσοι θα παρακολουθήσουν την γενική πρόβα αλλά και την τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, σήμερα και αύριο, στην Αρχαία Ολυμπία θα πρέπει να έχουν προνοήσει για τα βασικά, δηλαδή για το νερό που ίσως χρειαστούν. 

Και αυτό γιατί όπως προκύπτει από την ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας όσοι παρακολουθήσουν τις τελετές δεν θα έχουν πρόσβαση στο αναψυκτήριο. Νερό θα διατίθεται σε πλαστικά ποτήρια σε συγκεκριμένη είσοδο. 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι κατά τη διεξαγωγή της γενικής δοκιμαστικής και της επίσημης Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2017, αντίστοιχα, στην Αρχαία Ολυμπία, για τους XIII χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, « Pyeongchang 2018» στη Νότιο Κορέα, δε θα επιτραπεί η είσοδος στην εγκατάσταση φιαλών νερού, αναψυκτικών και θερμών.

Επισημαίνεται ότι, διάθεση νερού θα πραγματοποιείται σε πλαστικά ποτήρια από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, στη Β΄ είσοδο της εγκατάστασης.

Πηγή

Advertisement