Της έκανε μοναδική πρόταση γάμου παρουσία ιπποπόταμου

Advertisement
Της έκανε μοναδική πρόταση γάμου παρουσία ιπποπόταμου
Advertisement

Η Hayley Roll είχε πάει μια ημερήσια εκδρομή στο ζωολογικό κήπο του Cincinnati με το φίλο της, Nick Kelble, για να επισκεφθεί την τοπική σούπερ σταρ Fiona, την ιπποπόταμο, όταν συνέβη κάτι καταπληκτικό. Η Hayley έδωσε το τηλέφωνο της σε κάποιον που συμφώνησε να τους τραβήξει μια φωτογραφία και όταν ξαναγύρισε την πλάτη της, ο επί 1 χρόνο σύντροφος της γονάτισε μπροστά της με ένα δαχτυλίδι στο χέρι του.

Ενώ η στιγμή ήταν απείρως γλυκιά και χαριτωμένη, το ζευγάρι πήρε την καλύτερη έκπληξη όταν επέστρεψε και είδε το φιλμ της μηχανής του. Η Fiona, ο γλυκός ιπποπόταμος που είχαν πάει στο ζωολογικό κήπο για να δουν, είχε παρέμβει στις φωτογραφίες τους με τρόπο αξιολάτρευτο. «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που η Fiona μπορούσε να είναι εκεί στην ειδική μέρα μας», έγραψε η Hayley στο Instagram.

Η Φιόνα δεν είναι ξένη στο προσκήνιο. Έγινε πρωτοσέλιδο τον Ιανουάριο, όταν κατάφερε να επιβιώσει γεννημένη έξι εβδομάδες νωρίτερα χάρη στη βοήθεια μιας ειδικής ιατρικής ομάδας και δείχνοντας αξιολάτρευτη όπως πάντα.

Αυτή είναι η Fiona, μία διάσημη ιπποπόταμος που ζει στον ζωολογικό κήπο του Cincinnati και αγαπά να τραβάει πάνω της τα φλας.

Ο Nick Kelble το έμαθε αυτό από πρώτο χέρι όταν πήγε τη φίλη του, Hayley Roll, στο ζωολογικό κήπο για να δει τη Fiona

Όταν κοίταξαν προσεκτικά τις φωτογραφίες τους, συνειδητοποίησαν ότι η Fiona είχε αυτό-προσκληθεί στην προσωπική τους στιγμή

«Είμαστε τόσο χαρούμενοι που η Fiona μπορούσε να είναι εκεί την ιδιαίτερη μέρα μας «, έγραψε η Roll στο Instagram

Ελάτε τώρα- πώς θα μπορούσατε να μην θέλετε αυτό το αξιαγάπητο προσωπάκι να είναι χαραγμένο στις οικογενειακές σας μνήμες;

Οι περισσότεροι τώρα προσπαθούν να μαντέψουν τις εκφράσεις της Φιόνα.

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα