Αστυνομικοί κατηγορούνται ότι φόρεσαν χειροπέδες και βiασαν 18χρονο κοpίτσι στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού βαν

Advertisement
Αστυνομικοί κατηγορούνται ότι φόρεσαν χειροπέδες και βiασαν 18χρονο κοpίτσι στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού βαν
Advertisement

Δύο αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών κατηγορούνται για βiασμό από μία έφηβη κοπέλα η οποία κατήγγειλε ότι της επιτέθηκαν αφού της πέρασαν πρώτα χειροπέδες.

Η 18χρονη από το Coney Island, η οποία είναι χρήστης του Twitter με το όνομα Anna Chambers, ισχυρίζεται ότι δύο αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών την χτύπησαν και την υποχρέωσαν να κάνει σεks μαζί τους, όταν τη συνέλαβαν να καπνίζει μαριχουάνα, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Αστυνομικοί κατηγορούνται ότι φόρεσαν χειροπέδες και βίασαν 18χρονο κορίτσι στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού βαν - Εικόνα 2

Οι αξιωματικοί Eddie Martins και Richard Hall θα απολογηθούν την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το New York Post.

Η γυναίκα επιβεβαίωσε στο DailyMail.com ότι είναι θύμα και έδωσε την άδεια να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες της. Οι αξιωματικοί δεν έχουν ακόμη φωτογραφηθεί.

Αστυνομικοί κατηγορούνται ότι φόρεσαν χειροπέδες και βίασαν 18χρονο κορίτσι στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού βαν - Εικόνα 3

Οι δυο αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών δεν αρνήθηκαν τις σεksoυαλικές πράξεις τους αλλά ισχυρίστηκαν ότι είχαν τη συναίνεση της κοπέλας.

Μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος, οι δύο αξιωματικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Εάν καταδικαστούν, οι αστυνομικοί θα αντιμετωπίσουν από 3 έως 25 χρόνια φυλάκισης.

Ο Mark Bederow, δικηγόρος του Martins, δήλωσε: “Οι ισχυρισμοί που επικαλείται επανειλημμένα και δημοσίως ο δικηγόρος της 18χρονης θα πρέπει να υποστηρίζονται από αξιόπιστα αποδεικτικά στοιχεία.”

Οι δικηγόροι υπεράσπισης των αξιωματικών προέτρεψαν τους εισαγγελείς να διερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση προτού προσάψουν κατηγορίες εναντίον του Martins και του Hall.

Αστυνομικοί κατηγορούνται ότι φόρεσαν χειροπέδες και βίασαν 18χρονο κορίτσι στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού βαν - Εικόνα 4

Η έφηβη μπήκε στο Twitter για να εκφράσει την απογοήτευσή της σχετικά με τους ισχυρισμούς των αξιωματικών που αναφέρουν ότι οι σεksουαλικές πράξεις ήταν συναινετικές.

“Είναι συγκλονισμένη που οι αστυνομικοί λένε ότι με τη συναίνεσή της έγιναν όσα της έκαναν,” δήλωσε ο δικηγόρος της, Michael David, στο New York Post.

Αστυνομικοί κατηγορούνται ότι φόρεσαν χειροπέδες και βίασαν 18χρονο κορίτσι στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού βαν - Εικόνα 5

“Η ζωή της άλλαξε μετά από αυτή την εμπειρία. Φοβάται την αστυνομία και θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη.”

Αστυνομικοί κατηγορούνται ότι φόρεσαν χειροπέδες και βίασαν 18χρονο κορίτσι στο πίσω μέρος ενός αστυνομικού βαν - Εικόνα 6

Οι αστυνομικοί βρήκαν συνταγογραφούμενα φάρμακα στο αυτοκίνητό της 18χρονης κατά τη διάρκεια ενός τυπικού ελέγχου.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, άφησε τους δύο νεαρούς άνδρες να της βγάλουν τα ρούχα ώστε να μπορέσουν “να ψάξουν για ναρκωτικά.”

Δεν βρήκαν κανένα ναρκωτικό, αλλά της έβαλαν χειροπέδες, πριν την αναγκάσουν να κάνει σεks μαζί τους στο βαν της αστυνομίας, σύμφωνα με τον δικηγόρο της.

“Θα περάσεις τρεις ώρες στο αστυνομικό τμήμα,” δήλωσε ότι της είπαν. “Θα μας κάνεις αυτά [εννοώντας να ικανοποιήσει τις σεksoυαλικές τους ορέξεις] και μετά θα σε αφήσουμε να φύγεις.”

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα