Άνδρας που παντρεύτηκε 120 γυναίκες!

Advertisement
Άνδρας που παντρεύτηκε 120 γυναίκες!
Advertisement

Η πολυγαμία είναι παράνομη στην Ταϊλάνδη, αλλά αυτό δεν εμπόδισε έναν “σύγχρονο” καζανόβα να παντρευτεί 120 γυναίκες και να αποκτήσει 28 παιδιά. Μάλιστα, αυτό που είναι ακόμη πιο ασυνήθιστο είναι ότι οι γυναίκες γνωρίζουν η μία την άλλη! Ο Tambon Prasert, επικεφαλής της περιφέρειας Phromnee στην επαρχία Nakorn Nayok της Ταϊλάνδης, περίπου 90 χιλιόμετρα από την Μπανγκόκ, αναγκάστηκε πρόσφατα να παραδεχτεί ότι έχει παντρευτεί παράνομα πάνω από 100 συζύγους, αφού οι δημοσιογράφοι είχαν παρόμοια πληροφορία από ανώνυμες πηγές.

Σύγχρονος “καζανόβας” παντρεύτηκε 120 γυναίκες! - Εικόνα

Ο 58χρονος τοπικός πολιτικός και ιδιοκτήτης μιας επιτυχημένης οικοδομικής επιχείρησης, κάλεσε πρόσφατα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο σπίτι του για να ρίξει φως στην οικογενειακή του ζωή. Ερωτηθείς αν είναι αλήθεια ότι είχε περισσότερες από 100 συζύγους σε ολόκληρη τη χώρα, εκείνος δήλωσε “έχω 120 συζύγους και 28 γιους και κόρες”, εξηγώντας πως ξεκίνησε πολύ νέος, όταν ήταν μόλις 17 χρόνων.

Σύγχρονος “καζανόβας” παντρεύτηκε 120 γυναίκες! - Εικόνα 1

«Ο πρώτος γάμος μου έγινε όταν ήμουν 17», άρχισε να εξιστορεί, “η πρώτη μου γυναίκα ήταν ένα ή δύο χρόνια νεότερη από μένα και είχαμε τρία παιδιά. Μετά έκαν κι άλλους γάμους. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν με μικρότερες από εμένα γυναίκες, όλες κάτω των 20. Δεν μου αρέσουν οι μεγαλύτερες”. Ο ίδιος, μάλιστα, κάθε φορά δεν παρέλειπε να λέει στη νέα του γυναίκα ότι είχε κι άλλες συζύγους.

Η φροντίδα των 120 συζύγων και των 28 παιδιών δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για τον κ. Prasert, ο οποίος πάντα παρείχε στις οικογένειές του όλα όσα χρειάζονταν. Δεν είναι ακόμη σαφές εάν αυτή η ζωή του αντιμετωπίζει οποιεσδήποτε νομικές συνέπειες λόγω της πολυγαμίας.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα