Παντρεύτηκε πρώτη φορά όταν ήταν 17, σήμερα στα 58 του έχει 120 γυναίκες και 28 παιδιά

Advertisement
Παντρεύτηκε πρώτη φορά όταν ήταν 17, σήμερα στα 58 του έχει 120 γυναίκες και 28 παιδιά
Advertisement

Η πολυγαμία είναι παράνομη στην Ταϊλάνδη, αλλά αυτό δεν εμπόδισε έναν «σύγχρονο» καζανόβα να παντρευτεί 120 γυναίκες και να αποκτήσει μαζί τους 28 παιδιά.

Ο λόγος για τον Tambon Prasert, που είναι επικεφαλής της περιφέρειας Phromnee στην επαρχία Nakorn Nayok της Ταϊλάνδης. Ο 58χρονος, πρόσφατα, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχει παντρευτεί παράνομα περισσότερες από 100 γυναίκες.

Ο Prasert, που εκτός από πολιτικός είναι και ιδιοκτήτης μιας επιτυχημένης οικοδομικής επιχείρησης, κάλεσε πρόσφατα μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης στο σπίτι του για να ρίξει φως στην οικογενειακή του ζωή καθώς τα τοπικά ΜΜΕ τον είχαν “πολιορκήσει” με ερωτήσεις.

Παντρεύτηκε πρώτη φορά όταν ήταν 17, σήμερα στα 58 του έχει 120 γυναίκες και 28 παιδιά - Εικόνα 2

Όταν ρωτήθηκε αν αληθεύει ότι είχε περισσότερες από 100 συζύγους σε ολόκληρη τη χώρα, εκείνος δήλωσε: «Έχω 120 συζύγους και 28 γιους και κόρες», εξηγώντας πως ξεκίνησε να παντρεύεται πολύ νέος, όταν ήταν μόλις 17 χρόνων.

«Ο πρώτος γάμος μου έγινε όταν ήμουν 17», εξιστορεί, «Η πρώτη μου γυναίκα ήταν ένα ή δύο χρόνια νεότερη από μένα και είχαμε τρία παιδιά. Μετά έκανα κι άλλους γάμους. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν με μικρότερες από εμένα γυναίκες, όλες κάτω των 20. Δεν μου αρέσουν οι μεγαλύτερες». Ο ίδιος, μάλιστα, κάθε φορά δεν παρέλειπε να λέει στη νέα του γυναίκα ότι είχε κι άλλες συζύγους.

Η φροντίδα των 120 συζύγων και των 28 παιδιών δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για τον Prasert, ο οποίος πάντα παρείχε στις οικογένειες του όλα όσα χρειάζονταν.

Πηγή: cnn.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα