Η Μόδα των Εσωρούχων πριν 100 χρόνια VS Σήμερα…Απλά καμία σχέση!

Advertisement
Η Μόδα των Εσωρούχων πριν 100 χρόνια VS Σήμερα…Απλά καμία σχέση!
Advertisement

Πως έχει εξελιχθεί η Μόδα των Εσωρούχων τα τελευταία 100 χρόνια;

Από τις αρχές του 20ου αιώνα, το πιο ενδιαφέρον και οικείο μέρος της ντουλάπας μιας γυναίκας έχει υποστεί πολλές επαναστατικές αλλαγές. Δεν είναι πλέον κάτι που πρέπει να κρύβεται κάτω από τα εξωτερικά ενδύματα, τα εσώρουχα στις μέρες μας θεωρούνται ως σημαντική συνιστώσα της προς τα έξω εικόνας μιας γυναίκας.

Ειδικά για εσάς, έχουμε κάνει μία διαδρομή πίσω στο πέρασμα των δεκαετιών για να εντοπίσουμε την εξέλιξη αυτών των αξιόλογων κομματιών του ρουχισμού!

1900s

Πως εξελίχθηκε η Μόδα των Εσωρούχων τα τελευταία 100 χρόνια - Εικόνα 1

Οι στενοί κορσέδες ήταν πολύ στα πάνω τους αν και οι γιατροί συμβούλευαν τις γυναίκες πάντα να μην τους φορούν στενούς, αλλά ως γνωστόν η ομορφιά απαιτεί θυσίες!

1910s

Πως εξελίχθηκε η Μόδα των Εσωρούχων τα τελευταία 100 χρόνια - Εικόνα 2

Την πρώτη δεκαετία του αιώνα, έκαναν το ντεμπούτο τους πιο αποκαλυπτικά και προκλητικά εσώρουχα (ελαφρώς πιο βαθιά ντεκολτέ, μικρότερα σλιπάκια). Παρά το γεγονός ότι, σε πρώτη φάση, τέτοια ενδύματα έτειναν να συνδέονται με εταίρες.

1920s

Πως εξελίχθηκε η Μόδα των Εσωρούχων τα τελευταία 100 χρόνια - Εικόνα 3

Βαρυσήμαντα ιστορικά γεγονότα, όπως ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος επηρέασαν τα πάντα – συμπεριλαμβανομένου της μόδας. Αυτή η δεκαετία χαρακτηρίζεται από την αυξανόμενη ζήτηση για πιο πρακτικά, εύκολα στο φόρεμα ρούχα. Η εμφάνιση φορεμάτων που θα μπορούσαν να φορεθούν χωρίς κορσέδες άνοιξε το δρόμο για την εισαγωγή του σουτιέν.

 1930s

Πως εξελίχθηκε η Μόδα των Εσωρούχων τα τελευταία 100 χρόνια - Εικόνα 4Τα εσώρουχα των γυναικών αποκτούν σταδιακά μοντέρνα εμφάνιση, και γίνεται ακόμα πιο εύκολο να φορεθούν.

Πως εξελίχθηκε η Μόδα των Εσωρούχων τα τελευταία 100 χρόνια - Εικόνα 5Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα