Άνδρας με νύχια μήκους 6 μέτρων δεν τα έχει κόψει από το 1952 και τώρα θα τα κάνει δωρεά σε μουσείο

Advertisement
Άνδρας με νύχια μήκους 6 μέτρων δεν τα έχει κόψει από το 1952 και τώρα θα τα κάνει δωρεά σε μουσείο
Advertisement

Aυτός είναι ο Ινδός άντρας που αποφάσισε να μην κόψει τα νύχια του εδώ και 6 δεκαετίες, με αποτέλεσμα να σπάσει τα ρεκόρ Γκίνες, αφού το μήκος των νυχιών του φτάνει τα 6 μέτρα!

Δεν υπάρχει περίπτωση να γνωρίσει κανείς τον Shridhar Chillal από τη Maharashtra, της Ινδίας, χωρίς να πάθει σοκ από το μέγεθος των νυχιών στο αριστερό του χέρι. Δεν είναι κι ένα θέαμα που μπορεί να δει κανείς κάθε μέρα!

Άνδρας με νύχια μήκους 6 μέτρων δεν τα έχει κόψει από το 1952 και τώρα θα τα κάνει δωρεά σε μουσείο - Εικόνα1

Το 1952, όταν ήταν ακόμα 16 ετών, ο νεαρός τότε έφηβος έσπασε κατά λάθος το νύχι του δασκάλου του μαζί με τους φίλους του. Σαν τιμωρία εκείνος τους είχε χτυπήσει και τους επέπληξε που δεν καταλάβαιναν πόσο δύσκολο είναι να μακραίνει ένα νύχι! Αυτό αποτέλεσε πρόκληση για τον νέο ακόμα Ινδό, που άρχισε να μακραίνει τα νύχια του αριστερού χεριού του.

Άνδρας με νύχια μήκους 6 μέτρων δεν τα έχει κόψει από το 1952 και τώρα θα τα κάνει δωρεά σε μουσείο - Εικόνα2

Η οικογένεια του Chillal στεκόταν εμπόδιο σε αυτή την περίεργη απόφασή του, αλλά ο ίδιος ήταν αμετάπειστος, θα μάκραινε τα νύχια του όσο μπορούσε. Σιγά σιγά, η οικογένειά του σταμάτησε να αντιμετωπίζει αυτή την απόφασή του τόσο αρνητικά, αλλά τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν για άλλους λόγους. Τα νύχια του δεν τον διευκόλυναν να βρει δουλειά, όπως ήταν αναμενόμενο…

Άνδρας με νύχια μήκους 6 μέτρων δεν τα έχει κόψει από το 1952 και τώρα θα τα κάνει δωρεά σε μουσείο - Εικόνα3

Είχε τα επόμενα χρόνια να αντιμετωπίσει άλλη μια πρόκληση. Για κανέναν γονιό δεν αποτελούσε την ιδανική περίπτωση γαμπρού για την κόρη τους, αλλά τελικά εκείνος κατάφερε να παντρευτεί την κουνιάδα του αδερφού του.

Άνδρας με νύχια μήκους 6 μέτρων δεν τα έχει κόψει από το 1952 και τώρα θα τα κάνει δωρεά σε μουσείο - Εικόνα4

Σίγουρα, το να μεγαλώνει τα νύχια του όλα αυτά τα χρόνια, αν μη τι άλλο σήμαινε απίστευτο πόνο. Το βάρος των νυχιών είχε προκαλέσει διάφορα προβλήματα στα δάχτυλά του και μάλιστα έχασε την ακοή του από το αριστερό αυτί.

Κι όμως, όλος αυτός ο πόνος ίσως και να άξιζε τελικά όπως πιστεύει ο ίδιος.

Άνδρας με νύχια μήκους 6 μέτρων δεν τα έχει κόψει από το 1952 και τώρα θα τα κάνει δωρεά σε μουσείο - Εικόνα5

Η ιστορία του και τα περίεργα νύχια του δεν ήταν λίγες φορές που έστρεψαν πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και του έφεραν μπόλικες επιβραβεύσεις και καταγεγραμμένα ρεκόρ, όπως αυτό των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες το 2016. Επρόκειτο πλέον για τον άντρα με τα πιο μακριά νύχια στο ένα χέρι.

Οι επίσημες αρχές των ρεκόρ Γκίνες ταξίδεψαν μέχρι την Ινδία για να δουν με τα ίδια τα μάτια τους τα νύχια του και να καταγράψουν το ρεκόρ του με φωτογραφίες και συνεντεύξεις.

Άνδρας με νύχια μήκους 6 μέτρων δεν τα έχει κόψει από το 1952 και τώρα θα τα κάνει δωρεά σε μουσείο - Εικόνα6

Ο Chillal δηλώνει: “Κατάφερα τον μεγαλύτερο στόχο της ζωής μου και μπορώ να μιλήσω πια περήφανα για αυτό σε όλο τον κόσμο. Όταν ταξιδεύω ο κόσμος με αναγνωρίζει χάρις στο ρεκόρ μου.”

Άνδρας με νύχια μήκους 6 μέτρων δεν τα έχει κόψει από το 1952 και τώρα θα τα κάνει δωρεά σε μουσείο - Εικόνα7

Κι όμως, ο Chillal έχει πια αποφασίσει να κόψει τα νύχια του, που με τα χρόνια παραέγιναν εύθραυστα. Ανυπομονεί, όμως, να εκτεθούν σε ένα μουσείο και δεν μπορούμε παρά να του ευχηθούμε ο κόπος του να ανταμειφθεί σύντομα!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα