ΖΩΔΙΑ

Τι «ανάβει» το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι

Τι «ανάβει» το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι
Advertisement

Ποιο ζώδιο θεωρείται ο βασιλιάς του σeξ, ποιο είναι το πιο «άγριο» στο κρεβάτι, ποιο τρελαίνεται με τις ταινίες ποpνό και ποιο με το ταντρικό σeξ; Δεν υπάρχει κανένα ζώδιο που να μην έχει κρυφά σeξουαλικά ταλέντα. Απλά το καθένα έχει τον τρόπο του…

Τι «ανάβει» το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι - Εικόνα 2

Κριός

Έχει για κυβερνήτη του τον Άρη, επομένως ο Κριός είναι τύπος δυναμικός, κυνηγός, αρχηγικός και παθιάρης. Θέλει να έχει το πάνω χέρι και τρελαίνεται να παίρνει πρωτοβουλίες. Στις γυναίκες αρέσουν οι στάσεις που τους δίνουν τον έλεγχο και οι άντρες Κριοί λατρεύουν τα εpωτικά βοηθήματα, τα σeξουαλικά σενάρια και ίσως δεν πουν «όχι» σε λίγη (ανώδυνη σχετικά) σeξουαλική βία.

Ταύρος

Ο Ταύρος μοιάζει συντηρητικός και παραδοσιακός τύπος, αλλά στο κρεβάτι είναι γεμάτος εκπλήξεις κι έχει κάθε διάθεση να πειραματιστεί (κι ας μην του φαίνεται). Ο άντρας Ταύρος είναι ακούραστος και περιποιητικός –με απλά λόγια: αν δεν ικανοποιηθεί η παρτενέρ του δεν θα σταματήσει. Είναι αισθαντικοί και τους αρέσει η οπτική επαφή, γι’ αυτό στάσεις όπως αυτή του «λωτού» είναι πρώτες στις προτιμήσεις τους.

Δίδυμοι

Τύποι πνευματώδεις και «εξυπνάκηδες» σαν τα διδυμάκια δεν θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από περιπετειώδεις στο σeξ. Τους αρέσουν πολύ τα παιχνίδια ρόλων και οι kinky κουβέντες, λατρεύουν το σeξ σε περίεργα μέρη, όπως ντουζιέρα/ τουαλέτες μαγαζιών ή αυτοκίνητο και, γενικώς, έχουν μια ροπή στο… βρώμικο σeξ.

Καρκίνος

Ξέρετε τι λένε για τους Καρκίνους: πόσο αθώοι, ευαίσθητοι, αγνοί κ.λπ. είναι. Ε, λοιπόν, διαγράψτε τα όλα αυτά, γιατί στο κρεβάτι όλα αντιστρέφονται. Μπορεί να μην συμπαθούν το dirty talk και τα sex toys αλλά τα φιλιά, τα ερεθιστικά χάδια και ο στομαtικός έpωτας είναι οπωσδήποτε μέσα στο πρόγραμμα.

Τι «ανάβει» το κάθε ζώδιο στο κρεβάτι - Εικόνα 3

Λέων

Θεωρείται ο βασιλιάς των σeξουαλικών εμπειριών και των εpωτικών επιδόσεων. Είναι παθιάρης, άγριος και πολύ γενναιόδωρος. Άντρες και γυναίκες λέοντες, τρελαίνονται να ικανοποιούν τους συντρόφους τους, λατρεύουν να φωνάζουν και να ακούν φωνές και είναι ειδικοί στην εναλλαγή τρυφερού και βίαιου σeξ.

Παρθένος

Η καλύτερη ίσως έκφανση της τελειομανίας του Παρθένου: στο κρεβάτι είναι εξπέρ. Μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να ξεπεράσει ταμπού και ενδοιασμούς, αλλά όταν νιώσει άνετα, ξεδιπλώνει τεράστιο ταλέντο. Είναι μαιτρ των φαντασιώσεων και τρελαίνεται να κάνει εpωτικές εκπλήξεις στον/ στην παρτενέρ του.

Ζυγός

Οι Ζυγοί έχουν αυξημένο εγωισμό αλλά μεγάλη ανάγκη να ικανοποιούν τους άλλους, γι’ αυτό μία από τις αγαπημένες τους στάσεις είναι το «69». Του αρέσει να βάζει συναίσθημα στο σeξ, απολαμβάνει τα προκαταρκτικά και τον ερεθίζουν τα χάδια αλλά και η… παρατήρηση του άλλου του μισού. Τόσο οι άντρες, όσο και οι γυναίκες Ζυγοί δεν διστάζουν να μιλήσουν κατά τη διάρκεια του σeξ, αν νιώσουν άνετα.

Σκορπιός

Αν τα λιοντάρια είναι οι αυτοκράτορες του σeξ, οι Σκορπιοί είναι οι αυτοκράτορες του σκληρού, βίαιου σeξ. Δεν χρειάζεται ν’ ανοίξουν μύτες, αλλά τραβήγματα μαλλιών, χαστούκια και λοιπά σeξουαλικά κι άγρια κόλπα είναι το καλύτερό τους. Είναι εpαστές ωμοί, αποτελεσματικοί και γεμάτοι πάθος και η κατάσταση μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει εκτός ελέγχου.

Τοξότης

Τους ξέρετε τους Τοξότες, τι περιπετειώδη και χαρούμενα πλάσματα που είναι. Προσπαθήστε, τώρα, να μεταφέρετε αυτά τα χαρακτηριστικά στο κρεβάτι. Νέες στάσεις, μεγάλη διάρκεια, διαρκείς εναλλαγές και πολύ, πολύ πάθος σε περιμένουν αν έχεις έναν Τοξότη για εpωτικό παρτενέρ. Σημειώστε (έτσι, για να ξέρετε) ότι αγαπάει ιδιαίτερα τις ποpνογραφικές ταινίες (και ότι ενίοτε θα προσπαθήσει να αντιγράψει τα ακροβατικά που βλέπει εκεί).

Αιγόκερως

Μπορεί να θέλει τον χρόνο του για να φτάσει σε οpγασμό, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα είναι γεμάτος πυροτεχνήματα! Του αρέσει να παραδίδει τα ηνία και του αρέσει πολύ το «ιεραποστολικό», αλλά αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι είναι βαρετός στο κρεβάτι. Βάζει συναίσθημα, έχει αντοχή και βάζει την ικανοποίηση του συντρόφου του πάνω απ’ όλα.

Υδροχόος

Είναι πνευματώδης, ατμοσφαιρικός, ανοιχτόμυαλος, εγκεφαλικός και πολύ εpωτικός. Αν κάποιο απ’ όλα τα ζώδια δοκιμάζει ανατολίτικες πρακτικές και ταντρικό σeξ, αυτός είναι ο Υδροχόος. Ζήτα του ό,τι θες –δεν θα σοκαριστεί και δεν θα στο αρνηθεί. Αν έχεις έναν Υδροχόο για εpωτικό σύντροφο, μπορείς να είσαι βέβαιος ότι το σeξ μαζί του δεν θα γίνει ποτέ βαρετό.

Ιχθείς

Τα ψαράκια είναι απ’ τους εpαστές που δεν σταματούν να σε εκπλήσσουν. Τη μία μέρα μπορεί να είναι ο πιο τρυφερός κι ευαίσθητος εpαστής και την άλλη ο μεγαλύτερος και πονηρότερος φετιχιστής. Του αρέσει να ψιθυρίζει γλυκόλογα στον/στην σύντροφό του, αντιλαμβάνεται αμέσως τι θέλει και τι όχι το άλλο του μισό και σε κάνει να νιώθεις αμέσως πολύ άνετα μαζί του.

Πηγή: mama365.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement