Το μυστήριο με τη μαύρη Βραζιλιάνα μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά

Advertisement
Το μυστήριο με τη μαύρη Βραζιλιάνα μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά
Advertisement

Όταν η Rosemere Fernanda de Andrade έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ο άνδρας της και διάφοροι συγγενείς την κοίταξαν με μισό μάτι. Εκείνη ήταν μαύρη, ο άνδρας της το ίδιο, αλλά το μωράκι ήταν ολόλευκο σαν το χιόνι.

Η κορούλα τους, Ruth, είχε σχεδόν λευκά μαλλιά, λευκό δέρμα και γαλάζια μάτια. Οι γιατροί στη Βραζιλία στο Ρεσίφε αμέσως κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά. Η Ruth δεν ήταν καρπός κάποιου παράνομου έpωτα με έναν λευκό, αλλά είχε αλμπινισμό, μια σπάνια γενετική πάθηση κατά την οποία απουσιάζει από το δέρμα οποιαδήποτε χρωστική ουσία.

Η επόμενη προσπάθεια του ζεύγους για να κάνει παιδί ήταν επίσης επιτυχής. Γεννήθηκε άλλο ένα κοpιτσάκι, αλλά ήταν πιο λευκό από την αδερφή του. Η Estefani ήταν και εκείνη αλμπίνα. Νέα προσπάθεια μετά από λίγο καιρό και ήρθε στον κόσμο ο Kauan. Ένα γλυκύτατο αγοpάκι, από μαύρη μητέρα Βραζιλιάνα και μαύρο πατέρα. Ο Kauan ήταν όμως και εκείνος αλμπίνος.

Το μυστήριο με τη μαύρη Βραζιλιάνα μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά - Εικόνα1

Το μυστήριο με τη μαύρη Βραζιλιάνα μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά - Εικόνα2

Το μυστήριο με τη μαύρη Βραζιλιάνα μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά - Εικόνα3

Στον καυτό ήλιο της Βραζιλίας τα 3 αδερφάκια μεγαλώνουν πολύ δύσκολα. Δεν πρέπει να εκτίθενται στον ήλιο γιατί κινδυνεύουν από εγκαύματα. Η φροντίδα της μητέρας τους είναι συνεχής. Αντηλιακά και άλλες αλοιφές που θα τα προστατεύουν. Απλά να σας πούμε ότι χρειάζονται κάθε 3 ώρες επαλείψεις με αντηλιακό τουλάχιστον 60+.

Οι γιατροί εξήγησαν το φαινόμενο ύστερα από γονιδιακό έλεγχο που έκαναν τόσο στη μητέρα όσο και στον πατέρα. Και οι δυο τους διαπιστώθηκε ότι έφεραν ένα γονίδιο που ευθύνεται για τον αλμπινισμό. Κάθε φορά που έκαναν παιδί, η 1 στις 4 ήταν να βγει αλμπίνο. Και τα τρια παιδιά τους «έσπασαν» τις πιθανότητες.

Το μυστήριο με τη μαύρη Βραζιλιάνα μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά - Εικόνα4

Το μυστήριο με τη μαύρη Βραζιλιάνα μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά - Εικόνα5

Το μυστήριο με τη μαύρη Βραζιλιάνα μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά - Εικόνα6

Το μυστήριο με τη μαύρη Βραζιλιάνα μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά - Εικόνα7

Το μυστήριο με τη μαύρη Βραζιλιάνα μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά - Εικόνα8

Το μυστήριο με τη μαύρη Βραζιλιάνα μητέρα που γεννάει μόνο λευκά παιδιά - Εικόνα9

Πηγή : iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα