16 Ιστορίες από Ραντεβού μέσω Site Γνωριμιών που δεν Πήγαν τόσο Καλά! Το 3ο Ήταν Σκέτη Καταστροφή!

Advertisement
16 Ιστορίες από Ραντεβού μέσω Site Γνωριμιών που δεν Πήγαν τόσο Καλά! Το 3ο Ήταν Σκέτη Καταστροφή!
Advertisement

1. Ο τύπος με το μυστήριο σακίδιο:

«Βγήκα ραντεβού με τον άντρα που γνώρισα στον Tinder, ο οποίος φαινόταν πολύ ωραίος. Συναντηθήκαμε σε ένα πάρκο και όταν τον είδα, παρατήρησα ότι κρατούσε ένα πραγματικά μεγάλο σακίδιο … Στο τέλος της ημέρας, τον ρώτησα για αυτό. Μου είπε πως ήταν μυστικό, αλλά θα μου το έδειχνε ούτως ή άλλως.

Πήγαμε πίσω από το δέντρο και άνοιξε την τσάντα για να βγάλει εκατοντάδες πραγματικά ανατριχιαστικά ζώα που έμοιαζαν με μαϊμούδες. Τρομοκρατήθηκα, κυρίως όταν είπε: «Όλα κοιμούνται στο κρεβάτι μου κάθε βράδυ, όπως μπορείς να κάνεις και εσύ».

16 Ιστορίες από Ραντεβού μέσω Site Γνωριμιών που δεν Πήγαν τόσο Καλά! Το 3ο Ήταν Σκέτη Καταστροφή! - Εικόνα0

2. Αυτός που μιλούσε κατά τη διάρκεια της ταινίας:

«Πήγαμε για ταινία και μιλούσε συνεχώς κατά την προβολή για τα ειδικά εφέ. Του είπα ότι σπούδασα ταινία και με διέκοψε λέγοντας:« Οι σπουδές ταινίας είναι απλά ένα αστείο ούτως ή άλλως ». Δεκαπέντε λεπτά κατά τη διάρκεια της ταινίας, προσπαθούσε να βάλει το χέρι του κάτω από τη μπλούζα μου. Του είπα να σταματήσει και έφυγε για να πάρει ποπ κορν και όταν επέστρεψε, καθόταν όσο το δυνατόν πιο μακριά από μένα. Μετά την ταινία, με ακολούθησε ως το αυτοκίνητό μου και ήθελε να τον πάω στο σπίτι του γιατί είχε πάρει Uber ταξί, αλλά δεν υπήρχε τέτοιο στη μικρή μου πόλη, είπα αντίο και έφυγα».

3. Το γατόψαρο με τις μεγάλες προσδοκίες:

«Όχι απλώς δεν έμοιαζε με τον άντρα που είχα δει στις φωτογραφίες, μου είπε ότι έμοιαζα διαφορετική από αυτό που περίμενε και μου πρόσφερε χρήματα για τη βενζίνη, για να φύγω».

 4. Το μέλλον που είχε ήδη προγραμματιστεί:

«Καθ΄ όλη τη διάρκεια του ραντεβού, έβαζε το χέρι του πάνω στο δικό μου και με διέκοπτε για να πει, «Είσαι τόσο όμορφη!» Μου ζήτησε να γυρίσω προς αυτόν και να μην μιλήσω για πολιτική. Όταν τον ρώτησα ποια ήταν τα σχέδιά του για την υπόλοιπη εβδομάδα, είπε ότι θα με γνώριζε στην οικογένειά του και ίσως έψαχνε ένα μέρος για να ζήσουμε μαζί, απέφυγα το φιλί για καληνύχτα και λάμβανα πολύ συναισθηματικά μηνύματα από εκείνον, για εβδομάδες αργότερα».

16 Ιστορίες από Ραντεβού μέσω Site Γνωριμιών που δεν Πήγαν τόσο Καλά! Το 3ο Ήταν Σκέτη Καταστροφή! - Εικόνα1

5. Αυτός που δεν έπιασε τον υπαινιγμό:

«Λοιπόν, ταίριαζα με αυτόν τον τύπο και είχαμε ένα όμορφο ραντεβού, αλλά δεν ήθελα να τον δω ξανά. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, αυτός ο άνθρωπος συνέχισε να στέλνει μηνύματα και να με ρωτάει πότε θα επέστρεφα. Του είπα ότι δεν ήθελα να ξαναβγούμε και αυτό τον έκανε να μου κάνει αιτήματα φιλίας σε όλα τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Μου έστειλε λουλούδια στο σχολείο στο οποίο δίδασκα, πράγμα το οποίο ήταν σούπερ ανατριχιαστικό γιατί δεν του είχα πει ποτέ που δούλευα».

6. Ο τύπος που είχε πολύ περισσότερα προβλήματα από το να ζει με την πρώην σύζυγό του:

«Το ραντεβού μου, μου εξήγησε ότι με είχε πάρει αργά λέγοντας, «η πρώην σύζυγός μου, πήγε τα παιδιά μας στο σπίτι μας με το φορτηγάκι μας, παρόλο που γνώριζε ότι θα το χρησιμοποιούσα απόψε». Αποδείχτηκε ότι ζούσαν ακόμα και δούλευαν μαζί».

7. Η τσάντα που είχε γυαλιά:

«Γνώρισα αυτόν τον τύπο στο Tinder και φαινόταν ότι ταιριάζαμε. Είχαμε ραντεβού και εξαφανίστηκε και επέστρεψε κρατώντας μια τσάντα σε μέγεθος σάντουιτς στην οποία φαινόταν να είχε μέσα σπασμένα γυαλιά. Όταν είχα την ευκαιρία, έφυγα».

16 Ιστορίες από Ραντεβού μέσω Site Γνωριμιών που δεν Πήγαν τόσο Καλά! Το 3ο Ήταν Σκέτη Καταστροφή! - Εικόνα2

8. Ο Mr. Grey:

«Με πήγε για να δούμε τις 50 αποχρώσεις του γκρι και στη μέση μιας από τις σeξουαλικές σκηνές, με ρώτησε με δυνατή φωνή αν θα τον άφηνα να κάνει τα ίδια πράγματα και σε μένα. Έφυγα τρέχοντας!»

9. Αυτός που ανέβηκε και έφυγε:

«Πήγαμε για ταινία και επι δύο ώρες στην ταινία ήταν όρθιος. Του έστειλα ένα μήνυμα για να βεβαιωθώ ότι είναι εντάξει. Πέρασαν είκοσι λεπτά και του έγραψα πάλι και του είπα ότι θα μπορούσαμε να φύγουμε αν δεν αισθανόταν καλά. Αποδείχτηκε ότι είχε αφήσει την ταινία, επέστρεψε στο ξενοδοχείο, μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε. Δεν ήταν έτοιμος για αυτή τη μεγάλη επαφή. Έτσι, έμεινα να κλαίω στο πίσω μέρος του θεάτρου στη 1 μ.μ. και έπρεπε να περπατήσω πίσω στο ξενοδοχείο μόνη μου».

10. Ο λογαριασμός που σίγουρα δεν θα χωριζόταν:

«Συναντηθήκαμε σε μια καφετέρια. Παραγγέλλω ένα latte, ενώ εκείνος έναν καφέ και έξι ορεκτικά. Όταν έφερε το τελευταίο πιάτο, μου πρόσφερε λίγο, αλλά εγώ αρνήθηκα. Μόλις έφεραν το λογαριασμό, μου ζήτησε να το χωρίσω στη μέση και υπέθεσα ότι αστειεύτηκε. Δεν είχα φάει από το φαγητό του και ο λογαριασμός ήταν πάνω από 100 δολάρια. Όταν συνειδητοποίησα ότι μιλούσε σοβαρά, του είπα ότι δεν θα χώριζα το λογαριασμό επειδή δεν είχα φάει. Τότε είπε: «Και λοιπόν; Εσύ το επέλεξες». Άφησα 10 δολάρια και έφυγα».

16 Ιστορίες από Ραντεβού μέσω Site Γνωριμιών που δεν Πήγαν τόσο Καλά! Το 3ο Ήταν Σκέτη Καταστροφή! - Εικόνα3

11. Η λάτρης του bachelorette πάρτι:

«Συνάντησα ένα κοpίτσι στο κέντρο της πόλης σε ένα μπαρ πριν αποφασίσουμε να πάμε σε μια παράσταση. Βρήκε ένα bachelorette πάρτι εκεί και εντάχθηκε στη διασκέδαση. Πήγα στο μπάνιο και όταν επέστρεψα πέντε λεπτά αργότερα, δεν μπορούσε να σταθεί. Ήταν τόσο μεθυσμένη, που παραλείψαμε να πάμε στην παράσταση και καταλήξαμε να την πάω στο σπίτι μου γιατί δεν ήξερα πού έμενε. Κοιμήθηκε στο κρεβάτι μου ενώ εγώ κοιμήθηκα στο ψυχρό ξύλινο πάτωμα μέσα στο χειμώνα. Μου έγραψε την επόμενη μέρα για να ζητήσει δεύτερο ραντεβού».

12. Αυτός που μπορούσε να δει νεκρούς:

«Το χειρότερό μου ραντεβού στο Tinder, ήταν στην πραγματικότητα το πρώτο μου. Ο τύπος ήταν εξαιρετικά γλυκός και χαριτωμένος, αλλά καταλήξαμε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον λίγο πολύ καλά. Μου είπε ότι μπορούσε να αισθανθεί τα πνεύματα και να μιλήσει στα φαντάσματα».

13. Η γνώμη που δεν ζήτησε κανείς:

«Αυτός ο τύπος και εγώ αποφασίσαμε να βγούμε έξω και μου ζήτησε να τον πάω επειδή δεν είχε αυτοκίνητο… Όταν μπήκε στο αυτοκίνητο, έπεσε στην κοιλιά μου και είπε: «Πίνεις υπερβολική μπύρα, ναι; Θα πρέπει να το χάσεις αυτό αν θες να βγαίνουμε. Τον έδιωξα και πήρα παγωτό».

16 Ιστορίες από Ραντεβού μέσω Site Γνωριμιών που δεν Πήγαν τόσο Καλά! Το 3ο Ήταν Σκέτη Καταστροφή! - Εικόνα4

14. Η συζήτηση για το άλλο του ραντεβού:

«Έμενε λίγα τετράγωνα πιο μακριά από μένα, συναντηθήκαμε στο σπίτι του και άρχισε να φέρεται περίεργα. Έμαθα ότι με παρακολουθούσε στο διαδίκτυο και διαπίστωσα ότι είχε βγει ραντεβού με μια φίλη μου πριν από μερικές εβδομάδες. Όλο το βράδυ μου μιλούσε για το ραντεβού τους και το πόσο καλά είχε πάει. Την επόμενη ημέρα με ρώτησε αν της είχα μιλήσει. Τον έχει μπλοκάρει σε όλα τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης».

15. Η σερβιτόρα που έκλεψε την καρδιά του:

«Βγήκαμε για ποτό και άρχισε να φλερτάρει με την σερβιτόρα. Στο μισό του πρώτου ποτού, ανακοίνωσε ότι δεν πιστεύει ότι είχαμε «χημεία». Κατέβασα το υπόλοιπο ποτό μου και του ευχήθηκα καλή τύχη με την σερβιτόρα. γύρισε και μου είπε είχε κεραυνοβοληθεί μαζί της».

16. Ο Clark Kent με ενδιαφέροντες στόχους σχέσης:

«Εμφανίστηκε ντυμένος σαν Superman – άσπρο σακάκι πάνω από μπλε t-shirt του Superman, Clark Kent μαλλιά, γυαλιά – και με πήγε για σούσι… αν και του είχα πει αρκετές φορές ότι ήμουν χορτοφάγος. Στο δείπνο, έβγαλε τη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή του για να μου δείξει φωτογραφίες του ταξιδιού στην Ευρώπη, που είχε πάει μαζί με τη μητέρα του πριν από πέντε χρόνια. και μετά, ενώ με γύριζε σπίτι, μου είπε ότι ο στόχος του ήταν να κάνει μια σχέση σαν του Leo και της Kate από τον Τιτανικό».

16 Ιστορίες από Ραντεβού μέσω Site Γνωριμιών που δεν Πήγαν τόσο Καλά! Το 3ο Ήταν Σκέτη Καταστροφή! - Εικόνα5

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα