Απίστευτες Απαιτήσεις για τους Ανθρώπους στη Βόρεια Κορέα (video)

Advertisement
Απίστευτες Απαιτήσεις για τους Ανθρώπους στη Βόρεια Κορέα (video)
Advertisement

Η Βόρεια Κορέα είναι ένας παράξενος νησιωτικός τόπος και, ως εξωτερικοί παρατηρητές, πολλοί από τους κανόνες και τους κανονισμούς της, μας φαίνονται λίγο περίεργοι, ας πούμε.

Στα χαρτιά, η Βόρεια Κορέα είναι δημοκρατία, αλλά στην πράξη, μας αφήνει άφωνους το γεγονός ότι το 99,7% όλων των πολιτών της εμφανίζονται στις εκλογές για να ψηφίσουν τον «αγαπημένο» τους ηγέτη. Είναι φυσικό μια χώρα να σέβεται τους ηγέτες της, αλλά η Βόρεια Κορέα το φτάνει στα άκρα, όπως όταν ο Κιμ Γιονγκ Ουν κυριολεκτικά ακύρωσε τα Χριστούγεννα και αντ ‘αυτού όλοι γιόρτασαν τα γενέθλια της γιαγιάς του. Η υποχρεωτική παρακολούθηση της τηλεόρασης δεν ακούγεται τόσο άσχημη, μέχρι να σκεφτείτε ότι πρόκειται για τη Βόρεια Κορέα και όλα είναι προπαγάνδα, προπαγάνδα και περισσότερη προπαγάνδα.

Ισχυρίζονται ότι είναι μια αθεϊστική χώρα, αλλά οι πολίτες πρέπει να δείχνουν τη λατρεία τους στον ηγέτη τους στο σημείο όπου ο καθένας έχει φωτογραφίες του μέσα στο σπίτι του.

Εάν θελήσετε να παντρευτείτε ή αν η οικογένεια σας επιλέξει για σας τον γαμπρό, θα φτάσετε ακόμη και να πείτε τους όρκους σας μπροστά από ένα άγαλμα του Κιμ Γιονγκ Ουν. Η ζωή είναι σκληρή για τον λαό της Βόρειας Κορέας, αλλά ακόμα περισσότερο εάν έχετε οποιαδήποτε γενετική ανωμαλία, όπως νανισμό. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να καταλήξετε εντελώς απομονωμένος από όλους τους άλλους με το πρόσχημα της «ασφάλειας».

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα