10 παράξενοι νόμοι για το σεks

Advertisement
10 παράξενοι νόμοι για το σεks
Advertisement

1. Στο Λίβανο, επιτρέπεται στους άντρες να κάνουν σεks με ζώα, αρκεί τα ζώα να είναι θηλυκά. Εάν οι σεksουαλική επαφή είναι με αρσενικό ζώο, επιβάλλεται ποινή θανάτου.

2. Στο Μπαχρέιν ένας άντρας γυναικολόγος επιτρέπεται να εξετάσει μια γυναίκα, αλλά του απαγορεύεται να κοιτάζει απευθείας στα γεννητικά της όργανα κατά τη διάρκεια της εξέτασης. Επιτρέπεται μόνο να βλέπει μέσω καθρέφτη.

10 παράξενοι νόμοι για το σεξ - Εικόνα 0

3. Απαγορεύεται τους Μουσουλμάνους να κοιτάζουν τα γεννητικά όργανα ενός νεκρού. Το ίδιο ισχύει και για τους νεκροθάφτες. Τα όργανα λοιπόν του νεκρού πρέπει να καλύπτονται μ’ ένα κομμάτι ξύλο ή ένα τούβλο.

4. Στην Ινδονησία η τιμωρία για τον αυνανισμό είναι αποκεφαλισμός!

5. Στο Γκουάμ υπάρχουν άντρες που η πλήρης τους απασχόληση είναι να βρίσκουν παρθένες οι οποίες τους πληρώνουν για να κάνουν έρωτα. Ο λόγος? Στο Γκουάμ απαγορεύεται από το νόμο να παντρεύονται οι παρθένες!!

6. Στο Χονγκ Κονγκ μια απατημένη σύζυγος μπορεί νομίμως να σκοτώσει το μοιχό άντρα της, αλλά της επιτρέπεται να το κάνει μόνο με τα χέρια της!! Την ερωμένη του συζύγου, κατά τα άλλα, μπορεί να τη σκοτώσει η απατηθείσα όπως της αρέσει!

10 παράξενοι νόμοι για το σεξ - Εικόνα 1

7. Στο Λίβερπουλ, λέει, επιτρέπεται να είναι τόπλες οι πωλήτριες, αλλά μόνο σε μαγαζιά που πουλάνε τροπικά ψάρια!

8. Στο Κάλι, στη Κολομβία, μια γυναίκα επιτρέπεται να κάνει έρωτα μόνο με το σύζυγο της, αλλά την πρώτη φορά που θα γίνει αυτό, πρέπει να είναι παρούσα και η μητέρα της…

9. Στο Σάντα Κρουζ στη Βολιβία είναι παράνομο ένας άντρας να κάνει σεks με μια γυναίκα και τη μητέρα της ταυτοχρόνως!

10. Στη Μέριλαντ των ΗΠΑ απαγορεύεται να πωλούνται από μηχανές με κέρμα παρά μόνο εάν η μηχανή βρίσκεται σε μέρη όπου πωλούνται οινοπνευματώδη για κατανάλωση στον ίδιο χώρο!!

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Πρόσφατα άρθρα