Ξέχασε το iPhone πάνω του καθώς έκανε Ηλιοθεραπεία και αποκοιμήθηκε. 2 Ώρες μετά… Δείτε ΠΩΣ έγινε!

Advertisement
Ξέχασε το iPhone πάνω του καθώς έκανε Ηλιοθεραπεία και αποκοιμήθηκε. 2 Ώρες μετά… Δείτε ΠΩΣ έγινε!
Advertisement

Ένας Βρετανός τουρίστας απέκτησε σημάδι από το iPhone του και τα ακουστικά του επειδή το ξέχασε πάνω του κάτω από το καuτό ήλιο της Κύπρου. Ο 29χρονος Daniel Da Silva αποκοιμήθηκε πάνω στην ξαπλώστρα του στην Αμμόχωστο χωρίς να βάλει αντηλιακό στους 35 βαθμούς Κελσίου την πρώτη ημέρα των διακοπών του.

Ξύπνησε 2 ώρες αργότερα και όλο του το σώμα είχε καεί. Στο στή8ος του όμως υπήρχε το σημάδι από το κινητό του, εκεί ακριβώς όπου του είχε αφήσει, και από τα ακουστικά του τα οποία έφταναν μέχρι τα πλευρά του.

Ξέχασε το iPhone πάνω του καθώς έκανε Ηλιοθεραπεία και αποκοιμήθηκε. 2 Ώρες μετά… Δείτε ΠΩΣ έγινε! - Εικόνα0

Ξέχασε το iPhone πάνω του καθώς έκανε Ηλιοθεραπεία και αποκοιμήθηκε. 2 Ώρες μετά… Δείτε ΠΩΣ έγινε! - Εικόνα1

Ξέχασε το iPhone πάνω του καθώς έκανε Ηλιοθεραπεία και αποκοιμήθηκε. 2 Ώρες μετά… Δείτε ΠΩΣ έγινε! - Εικόνα2

“Ξύπνησα μετά από έναν ύπνο στον ήλιο, το κινητό μου έπεσε από το στή8ος καθώς σηκωνόμουν και τότε το παρατήρησα. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Φαινόταν ακόμα και το σημείο που ακουμπούσαν τα ακουστικά. Είχα αποκοιμηθεί για μόλις 2 ώρες χωρίς να βάλω αντηλιακό.

Ήταν η πρώτη μέρα των διακοπών μου. Ήμουν ταξίδι με την μαμά και την αδερφό μου, αλλά ήρθα στην Μαρμαρίδα για να δω την κοπέλα μου και το αγοpάκι της για 3 μέρες. Όλοι πέθαναν στα γέλια όταν το είδαν. Οι ξένοι με πλησίαζαν και γελούσαν, ούτε να το είχα σχεδιάσει.”

“Έχω μαυρίσει και έχει φύγει, αλλά χρειάστηκαν 7 μέρες για να εξαφανιστεί και έπρεπε να χρησιμοποιώ after sun κάθε μέρα.” Ο Daniel λέει ότι το ασυνήθιστο σχέδιο τράβηξε πολύ την προσοχή και τα σχόλια του κόσμου.

Ο Da Silva δεν είναι ο μόνος που του έχει τύχει κάτι τέτοιο. Οι χαμογελαστές φάτσες είναι πολύ δημοφιλείς – ειδικά σαν φάρσες ανάμεσα σε φίλους.

Ξέχασε το iPhone πάνω του καθώς έκανε Ηλιοθεραπεία και αποκοιμήθηκε. 2 Ώρες μετά… Δείτε ΠΩΣ έγινε! - Εικόνα3

Ξέχασε το iPhone πάνω του καθώς έκανε Ηλιοθεραπεία και αποκοιμήθηκε. 2 Ώρες μετά… Δείτε ΠΩΣ έγινε! - Εικόνα4

Ξέχασε το iPhone πάνω του καθώς έκανε Ηλιοθεραπεία και αποκοιμήθηκε. 2 Ώρες μετά… Δείτε ΠΩΣ έγινε! - Εικόνα5

Ένας άντρας φορούσε φανελάκι και κοκκίνισε παντού εκτός από τα σημεία όπου ήταν καλυμμένος. Η διαφορά είναι τόσο μεγάλη που φαίνεται σαν να φοράει μπλούζα. Μια άλλη κοπέλα κάηκε τόσο που το δέρμα της ήταν ίδιο χρώμα το ροζ παντελόνι της.

Ένας άντρας απέκτησε κόκκινα σημάδια από τα παπούτσια του, ενώ ένας άλλος είχε ένα λευκό αποτύπωμα από το χέρι κάποιου. Τα ήπια καψίματα από τον ήλιο χρειάζονται 4-7 μέρες για να περάσουν, αλλά τα πιο σοβαρά που βλέπουμε σε κάποιες από τις εικόνες είναι πολύ επικίνδυνα.

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Advertisement

Σχετικά άρθρα